DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dev proje Hilal Hill’de inşaat faaliyetleri hızla sürüyor

    Dev proje Hilal Hill’de inşaat  faaliyetleri hızla sürüyor
    25.09.2023
    A+
    A-

    İmza attığı projeleriyle İstanbul’un gelişiminde rol oynayan Bahaş Holding, İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere aralıksız çalışıyor. Projede bir yandan daire teslimleri etap etap devreye alınırken, bir yandan da hem etapların inşaatları yükseliyor hem de eski binaların yıkımları sürüyor.

    Riskli binaları dönüştürerek, İstanbul’un pek çok bölgesini olası depreme karşı korumayı hedefleyen Bahaş Holding’in, FKG İnşaat ve STTA İnşaat’la birlikte Büyükçekmece’de hayata geçirdiği İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’de inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Toplam dokuz etaptan oluşan projenin 1’inci etabının tesliminin ardından 2’nci etapta da dairelerin teslimi için geri sayım başladı. Projede bir yandan 3’üncü, 4’üncü ve 5’inci etapların inşaatlarına da peş peşe start verilirken 6’ncı etabın da yıkımına başlandı.

    Riskli konutların hızla dönüştürülmesi hedefiyle hayata geçirilen Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin geldiği son durum hakkında bilgi veren Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, deprem güvenli konutların inşa edilmesi bilinciyle çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Bahadır “Kentsel dönüşüm önceliğimiz. Bu bilinçle hayata geçirdiğimiz İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’de ilk etap teslimler gerçekleşti. Çok yakın zamanda 2’nci etabın da teslimlerine başlıyoruz. Tapularımız hazır. 3’üncü etap inşaatı devam ederken diğer yandan 4’üncü ve 5’inci etapların inşaatına da başladık. Şimdi de 6’ncı etabın yıkımı yapıldı. Projemiz tamamlandığında toplam bin 20 riskli daire dönüşmüş ve yaklaşık 2 bin daire ve ticari alan inşa edilmiş olacak. Hilal Hill Büyükçekmece Projesi için toplam 4 milyar TL’lik yatırımdan söz edebiliriz” diye konuştu.

    Toplam 80 bin metrekare arsa alanı içerisinde inşa edilen Hilal Hill Büyükçekmece, yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak hayata geçiyor. Proje, üst düzey yaşam olanakları sunan en yeni teknolojilere sahip, yaşanabilir, ferah, balkonlu, teraslı ve bahçeli daireleriyle dikkat çekiyor.

    Okullar bölgesinde yer alan proje ayrıca; Büyükçekmece Marina’ya, Beykent Üniversitesi’ne, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne ve çevredeki diğer özel hastaneler ile alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.