DOLAR 32,3122
EURO 35,0621
ALTIN 2278,603
BIST 8994,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Devr-i Alem Kolejleri tanıtım toplantısı Kastamonu’da gerçekleşti

    Devr-i Alem Kolejleri tanıtım toplantısı Kastamonu’da gerçekleşti
    28.02.2018
    A+
    A-

    Eğitim sektöründe 20 yılı aşan profesyonel deneyimini Eduprofill Investments çatısı altında birleştiren Eduprofill Investments Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Eyüpoğlu, Devr-i Alem Kolejleri ile geleceğin eğitim anlayışını memleketi Kastamonu’ya taşıdı. Devr-i Alem Kolejleri, Kastamonu Grand Moni De Luxe’de gerçekleştirdiği marka lansman toplantısında uluslararası standartlardaki özgün eğitim sistemini tanıttı. Sezai Eyüpoğlu, “Kendi evimizde çocuklarınızın istikbalini üstlenmek için buradayız” dedi.

    Eğitim sektöründe 20 yılı aşan profesyonel deneyimini Eduprofill Investments çatısı altında birleştiren Eduprofill Investments Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Eyüpoğlu, Devr-i Alem Kolejleri markasıyla Türkiye’nin en büyük eğitim zincirlerinden biri olma yolunda emin ve hızlı adımlarla ilerliyor. Kampüs yatırımlarıyla ülkesine yeni eğitim kurumları kazandıran Sezai Eyüpoğlu, uluslararası standartlardaki özgün eğitim sistemini bu kez de memleketi Kastamonu’ya taşıdı.

    Devr-i Alem Kolejleri Marka Lansmanı toplantısı, 25 Şubat 2018 Cumartesi günü Kastamonu Grand Moni De Luxe’de Kastamonu halkı, yöneticiler, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

    “Bu topraklardan aldığımızı, bu topraklara vermeye geldik”

    Özel eğitim sektörünün ülkemize özgü konjonktürü içerisinde, dershanecilik ile başlayan kurumsal yapılanma vizyonunu anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve yüksek okul projeleriyle bugünlere kadar başarıyla taşıyan Sezai Eyüpoğlu, marka lansman toplantısında yaptığı konuşmada memleketi Kastamonu’ya yaptığı eğitim yatırımıyla ilgili şunları söyledi: “Bendeniz Kastamonu Devrekani ilçesi Örenbaşı Köyü’nden Sezai Eyüpoğlu. Ortaokulu kasabamda, liseyi de şehirde tamamladım. Bu hikayenin geri kalanı hepimizin bildiği yükseköğretime açılan ve 25 yılı bulan uzun bir eğitim kariyeri… Ben evimdeyim; her bayramda, her düğünde, her vefatta koştuğum evimdeyim. “Evinde olmak” hepimizin ortak değeridir. Futbol müsabakası gibi düşünürsek, deplasmanda olmak bir nebze kolaydır. Çünkü mağlubiyet kolaydır. Ama dostlar ben, evimdeyim. Evi için mücadele eden herkes gibi, evimin yani sizlerin desteğine ihtiyacım var. Ben ve burada bize eşlik eden profesyonel eğitimci arkadaşlarımın hiçbiri buraya bir bina tesis etmeye ya da kuruluş gerçekleştirmeye gelmedik. Bizler, kendi evimizde çocuklarınızın istikbalini, eğitim sorumluluğunu üstlenmek üzere buradayız. Biz bu topraklardan adet aldık, töre aldık, sevgi aldık, düstur aldık. Buradan size vaadimiz de ne aldıysak onu geri vermektir.”

    “Bir başlangıcın amacı eğitim ise, akıbeti de sonsuz olacaktır”

    “Devr-i Alem Eğitim Kolejleri, Kastamonu’daki bayrağı devralan yeni yatırımcı kurumun tüm eğitim ideallerini gerçekleştirmek üzere kurumsallaştırdığı markasıdır” diyerek sözlerine devam eden Sezai Eyüpoğlu, Kastamonu’daki yeni yatırım ile toplam beş eğitim kampüsüne ulaşacaklarını söyledi.

    Eyüpoğlu, “Her güzel başlangıcın bir sonu olduğu gibi, her son da yeni bir başlangıç demektir. Ancak, bir başlangıcın amacı eğitim ise, akıbeti de sonsuz olacaktır. Devr-i Alem Eğitim Kolejleri, özellikle uluslararası programlarda denklik sağlama hedefinde bir eğitim kurumu olduğu için hem eğitim vaatleri hem de eğitim sistemine getirdiği yenilikler açısından, bölgedeki tüm eğitim kurumlarından çok daha farklı bir eğitsel kalite anlayışını hizmete açmaktadır. Her türlü yeniliğin, yatırımcıya da yüklediği yepyeni sorumluluklar anlamına geleceği, hepimizin ortak takdiridir. Aynı sorumluluk bilincinden hareketle başlangıç itibari ile öğrencilerimizle paylaştığımız özel bursluluk fırsatının, bir eğitim promosyonu olarak değil bizzat hemşerilerimizle kendi toprağımızda kök salarak yepyeni bir gelecek inşa etme girişimimizin ilk adımıdır. Ortak bir gelecekte saygı ve sevgi içerisinde başarılı nesillerin gelişimine aracılık etmekten onur duyuyoruz” dedi.

    Gelecek eğitim ve öğretim yılına 5 kampüs

    2017-18 eğitim döneminde İstanbul Kağıthane’de 14 bin metrekarelik kampüsünde eğitime başlayan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri, gelecek eğitim ve öğretim yılında Halkalı, Kurtköy, Başakşehir ve Kastamonu kampüsleriyle çocukların geleceğine değer katmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.