DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dewilux, Türk Kompozit Fuarı’nda

    Dewilux, Türk Kompozit Fuarı’nda
    19.10.2019
    A+
    A-

    DYO, 10-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Türk Kompozit Fuar’nda Dewilux markası ile yer aldı. 3 gün boyunca devam eden fuarda Dewilux’ün standı büyük ilgi gördü.

     İki yılda bir düzenlenen ve sektördeki tüm paydaşları buluşturan Türk Kompozit Fuarı 10-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.  Sektörde yer alan lider firmalarla sanayicileri bir araya getiren ve iş bağlantılarına fırsat sunan fuarda DYO’da yerini aldı. Dewilux markası ile fuara katılan DYO’nun standı büyük ilgi görürken çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

     ÜRÜN PORTFÖYÜ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

    DYO’nun 1964 yılından bu yana sektörün liderleri arasında yer alan Dewilux markası, Ar-Ge çalışmaları ile sürekli kendini geliştirirken, ürün portföyüne her geçen gün yeni ürünler ekliyor.  Üç gün süren ve oldukça yoğun geçen fuar sürecinde DYO Pazarlama-Satış, Ar-Ge ve teknik servis ekipleri gelen ziyaretçileri ve akademisyenleri ürünleri hakkında bilgilendirirken, aynı zamanda yeni nesil ile de tecrübe paylaşımında bulunma fırsatı yakaladı.

    DÖRDÜNCÜ KEZ KAPILARINI AÇTI

    Bu yıl dördüncü kez kapılarını açan Türk Kompozit Fuarı’nda marin, boru, su parkı, otomotiv, raylı sistemler, savunma sanayi ve şehir mobilyaları gibi sektörlerde yer alan üretici firmalar, sektöre hammadde tedariği sağlayan polyester reçine, pigment pasta, gelcoat üreticileri ile bir araya geldi. Fuar sürecinde firmalar iş geliştirme ve sektörde meydana gelebilecek yeni fırsatları konuşma imkânı bulurken, aynı zamanda ziyaretçilere ürünlerini uygulamalı olarak tanıttı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.