DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DHL Express, 2021’de Dünyanın En İyi İşverenleri arasında gösterildi

    DHL Express, 2021’de Dünyanın En İyi İşverenleri arasında gösterildi
    27.01.2021
    A+
    A-

    Lider uluslararası ekspres taşımacılık hizmetleri sağlayıcısı DHL Express, bir kez daha dünyanın en iyi işverenleri arasında yerini aldı. Şirket bu yıl Top Employers Institute tarafından 48 ülkede ve Antarktika hariç dünyanın her kıtasında en iyi işveren olarak belgelendi. Top Employers Institute, özellikle Değer, İş Stratejisi, Etik ve Dürüstlük alanlarında DHL’in güçlü performansını vurguladı.

    Dünya çapında bu kadar çok ülkede en iyi işveren olarak tanınmanın mutluluğunu yaşıyoruz 

    Konuyla ilgili bir açıklama yapan DHL Express CEO’su John Pearson, “Tutkulu ve güçlü çalışanlarımız sayesinde küresel ticaretin sürmesini, hayatın pek çok alanı durma noktasına gelmişken müşterilerimizin işlerini devam ettirebilmesini sağlıyoruz. Çalışanlarımız, şirketimizin kalbinde yer alıyor ve güvenliklerini sağlamak da bizim için her zaman en öncelikli konu olmaya devam ediyor. Bu unvana layık bulunmak, çalışanlarımız için dünyanın en uluslararası şirketinde gelişebilecekleri ve ilerleyebilecekleri harika koşulları yaratma çabalarımızın tanınması anlamına geliyor.”

    DHL Express her yıl dünya çapındaki çalışanlarına milyonlarca Euro’luk yatırım yapıyor. Şirket, ekiplerinin çalışma koşullarını sürekli iyileştirmek ve uluslararası işgücünü müşterilere her gün en kaliteli hizmeti sunmak için ihtiyaç duydukları motivasyonu sağlayacak bilgi birikimiyle donatmak amacıyla çeşitli İK girişimleri yürütüyor. DHL ekibinin COVID-19 pandemisi sırasındaki olağanüstü çabalarından ötürü şirket dünya çapındaki her çalışanına bir defaya mahsus 300 Euro tutarında ikramiye ödedi.

    DHL Express Global İK Başkan Yardımcısı Regine Buettner şu açıklamayı yaptı: “Çalışanlarımıza öncelik verme taahhüdümüzden ve bu sayede ardı ardına yedinci kez Dünyanın En İyi İşverenleri arasında yer alarak çok değer verdiğimiz bu unvana layık bulunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz 12 ay, çoğunluğu pandemi döneminde ön saflarda görev yapan çalışanlarımız da dahil olmak üzere herkes için çok zorlu geçti. Böyle dönemlerde en yüksek işyeri standartlarını sağlama taahhüdümüzü sürdürmek her zamankinden daha büyük önem taşıyor. Bu bağlılığımızın böyle bir belgeyle ödüllendirilmesinden memnuniyet duyuyoruz.”

    Lassen, “Her gün milyonlarca kişiye ulaşan, milyonların sevinmesini sağlayan tüm çalışanlarımızla gurur duyuyoruz”

    Dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden biri olmanın yanı sıra her yıl düzenlenen en iyi işveren sıralaması çalışmalarında sürekli liste başı olmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını belirten DHL Express Türkiye CEO’su Claus Lassen, “Covid – 19 gölgesinde geride bıraktığımız yılda kendimizi, sınırlarımızı keşfetme fırsatı yakaladık. Bu süreçte DHL ailesi hiç olmadığı kadar büyük bir özveriyle çalışarak olmaz denilen pek çok şeyi başardı. Uluslararası tecrübemiz sayesinde çalışanlarımızı en son teknoloji ile donatmamıza, tüm sağlık önlemlerini almış olmamıza rağmen her gün milyonları yaptıkları teslimatlarla sevindiren çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Yaptığımız işin önemini bilen bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışan dünya genelinde yer alan tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. DHL olarak odağında insan olan şirketimizin odağını değiştirmeden çalışmalarına devam edeceğini belirtmek isterim” dedi.

    Top Employers Institute programı, şirketleri en iyi İK Uygulamaları Araştırmasına katılım bazında ve anket sonuçlarına göre belgeliyor. Anket; İnsan Kaynakları Stratejisi, Çalışma Ortamı, Yetenek Kazanma, Öğrenme, Sağlıklı Yaşam, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık gibi 20 konu başlığını kapsayan altı İK alanındaki uygulamaları değerlendiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.