DOLAR 32,2688
EURO 34,6799
ALTIN 2403,442
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DIADERMINE nem mucizesi yeni HYDRALIST serisi

    16.04.2018
    A+
    A-

    Şehirde yaşamanın birçok keyifli noktası var. Sosyal ve kültürel aktiviteler açısından zengin olması, alışveriş ve eğlence olanakları bakımından çeşitlilik sunması, her zaman dinamik yapıya sahip olması ve keşfedilecek yeniliklerin bulunması bunlar arasında… Ancak siz, şehir hayatının tadını çıkarırken aynı şeyi cildiniz için söylemek zor. Çünkü şehirde yaşamak aynı zamanda hava kirliliği, egzoz gazları, kir, toz ve sıcaklık değişimi gibi birçok çevresel etkiye maruz kalmak demek. Buna günlük koşuşturmaları, makyajlı olduğunuz günleri, çalışma ortamlarındaki kuru hava gibi etkenleri de ekleyebilirsiniz. Tüm bunlar cildin nemini kaybetmesine ve yapısının bozulmasına neden oluyor. 110 yılı aşkın dermatoloji uzmanlığına sahip, güvenilir cilt bakım markası Diadermine, şimdi yeni serisi HYDRALIST ile bu durumu değiştiriyor. Yeni HYDRALIST Serisi, cildinize gün boyu ihtiyacı olan nemi sağlayarak, cildinizi şehrin yıpratıcı etkilerine ve nem kaybına karşı etkili bir şekilde koruyor.

     

    Hyaluronik asit ve çöl yosunu özü içerikleri ile güçlü nem etkisi…

     

    Diadermine tarafından geliştirilen HYDRALIST Serisi, bir nem mucizesi… Bu nem mucizesinin temelinde, derinlemesine nemlendirme sağlayan içeriklerin güçlü birleşimi yatıyor. Ağırlığının 1.000 katı kadar suyu hapseden nem mıknatısı hyaluronik asit, cilt yüzeyine uygulandığında yoğun nemlendirme sağlıyor ve cildin nemini gün boyu koruyor. Kökeni okyanus olan ve sular çekildikten sonra metabolizmasını adapte ederek Sahel Çölü’nün zorlu koşullarında bile hayatta kalmayı başaran çöl yosunundan elde edilen özler ise ağırlığının 30.000 katı kadar suyu hapsederek cilde yoğun nem sağlıyor.

     

    Güçlü seri, 4 inovatif ürün…

     

    HYDRALIST Serisi, şehrin yıpratıcı etkilerine karşı ciltlerini korumak isteyenlere, yoğun nemlendirici etki ile birlikte farklı cilt tiplerinin ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş özel dokuya sahip ürünler sunuyor. Serinin; Jel Dokuya Sahip Günlük Bakım Kremi, İpeksi Dokuya Sahip Günlük Bakım Kremi, Gece Boyu Nem Bakımı ve Mucizevi Nemlendirici Sprey olmak üzere 4 ana ürünü bulunuyor. Günlük bakım kremleri, seslendikleri cilt tipine ve dokularına göre birbirinden ayrışıyor; Jel Dokuya Sahip Günlük Bakım Kremi, normal ve karma cilt tipleri için özel olarak geliştirilmiş bulunuyor. Nemlendirirken aynı zamanda su kadar ferah özel jel dokusu sayesinde cildi ferahlatıyor, cildin daha canlı ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. İpeksi Dokuya Sahip Günlük Bakım Kremi, normal ve kuru cilt tipleri için… Nemlendirirken yağlı his bırakmayan özel ipeksi dokusu sayesinde cilde bakım yapıyor, daha yumuşak bir cilt ve daha canlı bir görünüm yaratıyor. İstenilen ışıltılı, aydınlık ve yumuşak cilde kavuşmak için bakım yapan özel bir yapıya sahip olan Gece Boyu Nem Bakımı da içeriğindeki badem yağı ile cildi derinlemesine nemlendiriyor ve besliyor. Mucizevi Nemlendirici Sprey ise ultra hafif, yapışkan olmayan yapısı sayesinde makyajınıza zarar vermeden ve yağlı bir his bırakmadan cilt tarafından kolayca emiliyor. Ofiste, şehirde, her an rahatlıkla kullanılabiliyor. Cildi anında rahatlatıyor, nemlendiriyor ve ona ışıltısını geri kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.