DOLAR 32,5512
EURO 34,8814
ALTIN 2429,309
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Diesel ile zamana renkli bir bakış

    26.12.2019
    A+
    A-

    Saatte sportif şıklıktan vazgeçemeyenlerin markası olan Diesel, transparan silikon kayışı ve degrade camıyla alışılmışın dışında bir tasarıma sahip yeni modelleriyle zamanın hayatımızda bıraktığı eşsiz renklere gönderme yapıyor.

    Dinamik bir duruşa ve sportif şıklığa sahip tasarımlarıyla adından söz ettiren Diesel’in en yeni modelleri, dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla saat tutkunlarıyla buluşuyor. Vida detayların kullanıldığı mavi ve turuncu renk geçişli degrade camıyla daha da iddialı bir forma bürünen model, farklı kadran tasarımıyla da göz alıyor. Saatte kullanılan transparan silikon kayış ise tasarımın renk dengesini vurguluyor.

    Çelik kasası şeffaf bir yüzeyle tamamlanarak, transparan silikon kayışla tam bir bütünlük sergileyen modelde ise yine mavi ve turuncu renk geçişli degrade cam göze çarpıyor. Kadran üzerinde kullanılan Diesel logolu çelik yüzey ise tasarıma son noktayı koyuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.