DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2446,318
BIST 10218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Dijital Emlak Danışmanı 2021” Eğitimi aynı anda 1000 katılımcı ile tamamlandı

    “Dijital Emlak Danışmanı 2021” Eğitimi aynı anda 1000 katılımcı ile tamamlandı
    19.05.2021
    A+
    A-

    Sektörün teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen Endeksa. com’un, tam kapanma dönemini değerlendirmek amacıyla organize ettiği Dijital Pazarlama Eğitimine aynı anda 1000 kişi katılarak rekor bir erişim gerçekleştirildi. Alanında rekor katılımcı sayısına ulaşan eğitim 6 Mayıs Perşembe ve 8 Mayıs Cumartesi günleri gerçekleşti ve 2 bölümde tamamlandı.

     

    Endeksa sponsorluğunda, rekor seviyede katılım ile gerçekleştirilen eğitim, sektörün önde gelen isimlerinden Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından verildi. Dijital pazarlamanın tüm detaylarıyla ve gayrimenkul danışmanlarına özel uygulamalarla birlikte işlendiği eğitim, 2 ayrı bölümde 3’er saat olarak tamamlandı.

     

    Ücretsiz gerçekleştirilen eğitime katılan gayrimenkul danışmanlarının olumlu geri dönüşlerinden çok mutlu olduklarını belirten Endeksa. com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Gayrimenkul danışmanlarının gelişimine destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Pandeminin ilk günlerinden bu yana çeşitli eğitimler gerçekleştirdik. Son olarak 6 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi, aynı anda 1000 katılımcıya ulaşarak alanında bir rekora imza attı. Sektörden gördüğümüz bu yoğun ilgi ve talep bize Endeksa olarak büyük bir gurur verdi. Önümüzdeki dönemde de yeni ve sürpriz projelerimiz olacak” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.