DOLAR 32,3349
EURO 35,1971
ALTIN 2247,894
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dilara Koçak’tan Starbucks Mutfak’a iki yeni lezzet daha

    Dilara Koçak’tan Starbucks Mutfak’a iki yeni lezzet daha
    14.11.2019
    A+
    A-

    Starbucks, kahvedeki uzmanlığını mutfağa taşımaya devam ediyor. Starbucks Mutfak konsepti için Beslenme Uzmanı Dilara Koçak ile özel bir menü hazırlayan Starbucks, yepyeni iki fit lezzeti sevenleriyle buluşturuyor; Hurmalı Fit Brownie ve Fit Mozaik Pasta…

    Her zaman misafirlerine kaliteli ve lezzetli yiyecek alternatifleri sunan Starbucks, hafif ve düşük kalorili seçeneklerin yer aldığı Starbucks Fit Menü’de zengin içeriğe sahip, bol lifli, yüksek proteinli, düşük kalorili, Vejetaryen ve Glutensiz alternatifli iki yeni lezzet daha ekliyor. Menüye eklenen Hurmalı Fit Brownie ve Fit Mozaik Pasta, kaliteli ve besleyici olduğu kadar hafif seçenekler arayan ve tükettiği ürünlerin içeriğine dikkat eden misafirlerini bekliyor.

    ‘Starbucks Mutfak’ın Fit Menüsü’ne eklenen sağlıklı ve hafif tatlı atıştırmalıklardan, Dilara Koçak’ın özel tarifleri, hurma püresi, keçiboynuzu unu ve cevizle hazırlanan Hurmalı Fit Brownie tatlı ihtiyacını en masum şekilde karşılıyor. Fit Mozaik Pasta ise üzeri yulaf, pirinç patlağı, fındık ve cevizle kaplı; hurma, pekmez, kakao ve bademle hazırlanarak yeni yıla fit girmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olacak.

    Büyük ilgi gören ve Dilara Koçak imzası taşıyan Fit Menü’de hafif ve düşük kalorili salatalardan wraplere ve tatlılara kadar birçok seçenek yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.