DOLAR 32,4155
EURO 34,7543
ALTIN 2421,967
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dilber Ciziri: ”Ailem bana özümü unutturmadı”

    Dilber Ciziri: ”Ailem bana özümü unutturmadı”
    02.06.2022
    A+
    A-

    Almanya’da doğup büyüyen Dilber Ciziri’nin çocukluğunda başladığı müzik sevdası ona Avrupa ülkelerinin kapısını açtı. Küçük yaşında başlayan bu müzik sevgisi ona birçok başarının da yolunu açtı.

    Henüz küçücükken mikrofonu eline aldı şarkılar söyledi, Amsterdam, Romanya, İngiltere gibi birçok Avrupa Ülkelerinde konserler verdi. Birçok albüm çıkardı ve klipler çekti. Başarılı bir ses sanatçısı olacağı çocuk yaşında belli olan Dilber Ciziri, Çırağan Sarayı’nda ses sanatçısı ödülünü aldı.

    “AİLEM BANA ÖZÜMÜ UNUTTURMADI”

    Uzun yıllardır Almanya’da yaşayan Dilber Ciziri Türkiye hakkında ki düşüncelerini anlattı.

    “Ailem bana özümü unutturmadı ben her ne kadar Almanya’da yaşıyor olsam da buranın kültürü ile büyüdüm, ben Türkiye’yi çok seviyorum, buranın insanlarını çok seviyorum, Türkiye’nin merhametini çok seviyorum burada gerçekten çok merhametli insanlar var Avrupa’da böyle değil Avrupa insanı daha soğuk, buranın insanıyla dertleşemezsin, kalbini açamazsın. Türk insanı böyle değil daha samimi, güler güzlü ve sıcak. Burada yaşamak isterim Türkiye’nin her yerini görmek isterim.”

    “NARE MEDYA ADI GİBİ GÜÇLÜ BİR YAPI”

    Nare Medya Ajans’ın geleceğe çok güçlü bakan bir yapı olduğunu dile getiren Dilber Ciziri, “bu yapıyı görünce mutlu olduğum birçok konu oldu” dedi.

    Nare Medya Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Günay ile birlikte projeler ve programların olacağına da değindi. “Bunları yapmak için sabırsızlanıyorum. Nare Medya Ajans adı gibi güçlü bir yapı, her konuda işi en iyi şekilde yapabiliyor. En önemlisi büyük düşünen ve büyük düşünmeye cesareti olan bir yapı, böyle bir şirketin başarısı yurt dışında birçok yerde adını duyurabilir.”

    “BU AJANSTA BENİ EN ÇOK MUTLU EDEN ŞEY KADIN GÜCÜ”

    Kadınların istedikleri her alanda çalışabileceği ve yapmak istediği her işi hakkından gelerek yapabileceğini düşünen Dilber Ciziri; “NARE Medya Ajans’ta beni en çok mutlu eden şeyi kadınların çalışıyor olması” dedi. Kadınlar burada varlar ve çalışıyorlar bu benim için en güzel şeydir, başka kadınları başarılı görmek benim için çok kıymetli bir şey, buraya geldiğimde gördüm tablo beni çok mutlu etti.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.