DOLAR 32,3192
EURO 35,0781
ALTIN 2308,824
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dillian Whyte Alexander Povetkin boks maçı ne zaman hangi gün saat kaçta?

    Dillian Whyte Alexander Povetkin boks maçı ne zaman hangi gün saat kaçta?
    27.03.2021
    A+
    A-

    Dünya Ağır Sıklet boksta Alexander Povetkin, rövanş için Dillian Whyte ile karşı karşıya gelecek. 27 Mart 2021’de rövanş karşılaşmasını, (TSİ) 00:00’dan itibaren DAZN’dan izlemek mümkün. 


    ————-

    S Sport Plus’ta boks heyecanı devam ediyor. Ağır sıkletin iki büyük ismi Dillian Whyte ve Alexander Povetkin ‘WBC Geçici Ağır Sıklet Kemeri’ için karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Heyecan dolu bu dövüş kartı 22 Ağustos Cumartesi günü saat 21:00’de canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta!

    Covid-19 döneminde ara verilen boks müsabakalarında, ilk büyük unvan maçının adresi bu kez İngiltere oluyor.Ünlü ağır sıklet boksörü “The Body Snatcher” lakaplı Dillian Whyte, 22 Ağustos Cumartesi gecesi WBC Geçici Ağır Sıklet Kemeri’ni korumak için Rus boksör Alexander Povetkin karşısında ringe çıkmaya hazırlanıyor.

    Profesyonel boks kariyerinde 27 galibiyeti bulunan Whyte 2016’dan bu yana çıktığı bütün maçlardan zaferle ayrılmayı başardı. İngiliz boksör WBC Geçici Ağır Sıklet Kemeri’ni ise geçtiğimiz yıl Oscar Rivas karşısında aldığı galibiyetten beri taşıyor.

    Büyük gecede Whyte’ın karşısında yer alacak Alexander Povetkin ise ağır sıkletin en deneyimli isimlerinden biri. Kırk bir yaşındaki Rus boksörün kariyerinde 24’ünü nakavtla aldığı toplamda 35 galibiyeti bulunuyor. Povetkin aynı zamanda 2011-2013 yılları arasında WBA Ağır Sıklet Kemeri’nin de sahibiydi.

    22 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.00’de gerçekleşecek heyecan dolu dövüş gecesi canlı yayınla sadece S Sport Plus üzerinden izlenebilecek.

    Bu maçtan galip ayrılacak ismin önümüzdeki aylarda yenilgisiz şampiyon Tyson Fury ile WBC unvan maçına çıkması bekleniyor.

    Aynı gecede yenilgisiz şampiyon Katie Taylor;WBA, WBC, IBF ve WBO Kadınlar Hafif Sıklet kemerlerini korumak için eski şampiyon Delfine Persoon karşısına çıkacak. Gecenin dikkat çeken bir diğer maçında ise Luther Clay, WBO Hafif Orta Sıklet Kemeri’ni Chris Kongo’ya karşı korumaya çalışacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.