DOLAR 32,5899
EURO 34,7403
ALTIN 2501,537
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dillian Whyte Alexander Povetkin boks maçını kim kazandı?

    Dillian Whyte Alexander Povetkin boks maçını kim kazandı?
    23.08.2020
    A+
    A-

    Koronavirüsün damgasını vurduğu bu ağır sıkletin iki büyük ismi Dillian Whyte ve Alexander Povetkin ‘WBC Geçici Ağır Sıklet Kemeri’ için karşı karşıya geldi.

    Ünlü ağır sıklet boksörü “The Body Snatcher” lakaplı Dillian Whyte, 22 Ağustos Cumartesi gecesi WBC Geçici Ağır Sıklet Kemeri’ni korumak için Rus boksör Alexander Povetkin karşısında ringe çıktı. S Sport Plus’ın yayınladığı maçı 5’inci raundda müthiş bir aparkut çıkaran Povetkin kazandı.

    Profesyonel boks kariyerinde 27 galibiyeti bulunan Whyte 2016’dan bu yana çıktığı bütün maçlardan zaferle ayrılmayı başarmıştı. İngiliz boksör WBC Geçici Ağır Sıklet Kemeri’ni ise geçtiğimiz yıl Oscar Rivas karşısında aldığı galibiyetten beri taşıyor.

    Alexander Povetkin ise ağır sıkletin en deneyimli isimlerinden biri. Kırk bir yaşındaki Rus boksörün kariyerinde 24’ünü nakavtla aldığı toplamda 35 galibiyeti bulunuyordu. Povetkin aynı zamanda 2011-2013 yılları arasında WBA Ağır Sıklet Kemeri’nin de sahibiydi.

    Povetkin’in önümüzdeki aylarda yenilgisiz şampiyon Tyson Fury ile WBC unvan maçına çıkması bekleniyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.