DOLAR 32,3361
EURO 35,1607
ALTIN 2245,323
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dış mekanlar için modern ve dayanıklı zemin tasarımı

    Dış mekanlar için modern ve dayanıklı zemin tasarımı
    07.07.2022
    A+
    A-

    VitrA, dış mekan zeminleri için geliştirdiği 20 mm karo koleksiyonlarıyla tasarımı özgürleştiriyor. Ahşap, taş ve beton görünümlü 10 farklı VitrA serisinde 20 mm kalınlığında karo alternatifleri bulunuyor. Böylece iç ve dış mekandaki yüzeyleri uyumlu ürünlerle kaplayarak tasarım bütünlüğü elde etmek mümkün oluyor. Yaşam alanlarının içinden dışına taşan tasarım konsepti, farklı boyutlardaki porselen karoların vizon, bej, gri, grej, meşe, beyaz, antrasit, bazalt, kahve, krem renk tonlarıyla yaratılabiliyor.

    VitrA’nın 20 mm karo koleksiyonları, porselen karonun sağlamlık ve avantajlarını dış mekanlara taşıyor. Zengin bir ürün gamıyla evlerden restoranlara, alışveriş merkezlerinden üretim tesislerine, otellerden ticari işletmelere pek çok yerde dış mekanlar güvenilir ve kullanışlı bir çözüme kavuşuyor. Estetiğin doğayla bütünleştirilmek istendiği bahçe, park, teras, havuz bölgesi, kumsal gibi alanlar da VitrA’nın 20 mm kalınlığındaki karolarıyla pratik bir şekilde döşenebiliyor.

    VitrA’nın 20 mm karo koleksiyonlarında yapıştırıcıyla, çim, çakıl taşı ya da kum üzerine ve yükseltilmiş döşeme uygulamaları bulunuyor. En zorlu hava koşullarına dayanıklı, kolay uygulanabilen, gerektiğinde sökülüp yeniden takılabilen fonksiyonel ve yenilikçi ürün sistemi, açık havada tasarımın farkını ortaya koyuyor. Kaydırmazlık özelliğiyle dikkat çeken karoların rengi solmuyor ve kolay temizlendiğinden, dış mekanlarda kullanıcıların gözdesi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.