DOLAR 32,5408
EURO 34,9179
ALTIN 2426,086
BIST 9711,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dış mekânlara yeni bir soluk getiren tasarım

    Dış mekânlara yeni bir soluk getiren tasarım
    07.05.2021
    A+
    A-

    Sıradışı çizgisiyle açık hava mekânlarında adından sıkça söz ettiren L’unica, yeni koleksiyonunda yer alan Enjoy Oturma Grubu ile bahçe, balkon ve teraslarınıza bambaşka bir hava katıyor. Zarif işçiliği, ahşap detayları ve tasarımında kullanılan kontrast renkleriyle göz kamaştıran Enjoy Oturma Grubu, sırt yapısı ve minderleriyle de konforlu bir oturma imkânı tanıyor.

    Dış mekânda konforun ve şıklığın adresi L’unica, 2021 ilkbahar-yaz koleksiyonunun en gözde parçası Enjoy Oturma Grubu ile bahçe, balkon ve teraslar gibi açık hava mekânlarınızda benzersiz bir atmosfer yaratıyor. Ahşap kol detayları ve kontrast renkleriyle her tarza uygun özgün bir tasarım anlayışını temsil eden L’unica Enjoy Oturma Grubu, geniş oturma alanı ve minderleriyle de üst düzey konfor sunuyor.

    Zarif işciliğiyle dikkatleri üzerine çeken Enjoy Oturma Grubu’na, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.