DOLAR 32,4093
EURO 34,7414
ALTIN 2435,59
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Disney’in sevilen karakterlerinden ilhamla tasarlandı

    25.05.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en sevilen Disney karakterlerinden Mickey ve Minnie, birbirinden eğlenceli karakter pozlarıyla Wee Baby ürünlerini renklendirdi. Mickey ve Minnie görselleri kullanılarak oluşturulan seride; biberon, emzik ve emzik askısından oluşan iki farklı ürün seti de yer alıyor.

    Wee Baby, yeni Disney Serisi’ne Mickey ve Minnie desenli iki farklı ürün seti ekledi. İçeriğinde yer alan 150 ml ve 250 ml biberon, emzik ve emzik askısı bulunan seri ile bebekler için eğlenceli Minnie ve Mickey desenlerinden oluşan bir takım oluşturulabiliyor.

    Set içinde yer alan, geniş ağızlı biberonların emziği anne göğsünden emme hissi vererek bebeklerin beslenme düzeninin korunmasını destekliyor. Biberon emziğinin anti-kolik özelliği bebeklerin dışarıdan hava yutmasını engelleyerek gaz oluşumunun önüne geçiyor. Emzik ise, ortodontik damaklı yapısı ile doğal damak yapısını ve diş gelişimini destekliyor. Kelebek şekli sayesinde de bebeklerin rahat nefes almasına yardımcı oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.