DOLAR 32,3361
EURO 35,1607
ALTIN 2245,323
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Divan Kuruçeşme’de yeni bir dönem başladı

    Divan Kuruçeşme’de yeni bir dönem başladı
    05.07.2022
    A+
    A-

    İstanbul’un kalbinde, tarihi, kültürü, özgün güzelliği, boğazın eşsiz manzarası ve incelikle restore edilmiş özel mimarisi ile Divan Kuruçeşme’yi yeniden hizmete açan Divan Grubu, misafirlerine benzersiz deneyimler sunuyor.  

     

    Otelcilik, gurme ürünler ve yeme-içme sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Divan Grubu, büyüme vizyonu doğrultusunda yeni birimlerini hayata geçirmeye devam ediyor. Divan Kuruçeşme; aşkı ve mutluluğu, tüm ilham verici formları ile sanatı, damaklarda iz bırakan özel lezzetleri, yeni fikirleri ve yaratıcılığı kutlamak üzere tarihi bir yapıda yeniden hayat buluyor.

    “Divan Kuruçeşme’yi çevresindeki etkinlik merkezlerinden ayrıştıran en önemli özelliği, tarihî dokusu”

    Divan Kuruçeşme açılışı vesilesiyle açıklama yapan Divan Grubu CEO’su Murat Tomruk, 2022 yılının Divan Grubu’nda koşma vakti olduğunu belirtti. Tomruk şunları söyledi: “Bu yıl içerisinde Divan Kuruçeşme, Divan Ankara ve Divan Brasserie Fuaye gibi pek çok yeni birimimizin açılışını gerçekleştirdik. Yatırımlarımız arasında adete göz bebeğimiz konumunda bulunan Divan Kuruçeşme 2013 yılının ocak ayında kapandı. İnşaatını 2022 yılının ocak ayında dokuz uzun yılın sonunda tamamladık. 1800’lerden başlayan muazzam bir hikâyeye sahip olan Divan Kuruçeşme’yi çevresindeki etkinlik merkezlerinden ayrıştıran en önemli özelliği, tarihî dokusu… Anıtlar Kurulu’nun gözetiminde tarihî dokuyu önce gün yüzüne çıkartarak sonra da ona yüzde 100 uyum sağlamak suretiyle koruyarak renovasyonumuzu tamamladık. Divan Kuruçeşme, düğünler, lansmanlar, defileler, sanatsal etkinlikler, ulusal ve uluslararası kongreler, şirket toplantıları gibi pek çok etkinlik için önemli bir merkez.”

    Divan Kuruçeşme, misafirlerini eşsiz deneyimler yaşamaya davet ediyor

    Divan Kuruçeşme, geçmişi kucaklayan ve bugüne değer katan köklü Divan mirası, uzun yıllara yayılan tecrübe ve benzersiz servis anlayışı, yeni fikirleri ve yaratıcılığı kutlamak üzere unutulmayacak anılara ev sahipliği yapacak. Gün batımlarının daha muhteşem, gecelerin daha yıldızlı olduğu, büyülü bir destinasyonda kapılarını açan Divan Kuruçeşme, misafirlerini eşsiz deneyimler yaşamaya davet ediyor.

    660 metrekare boğaz manzaralı teras ile fark yaratıyor

    Divan Kuruçeşme’de, 1100 metrekare sütunsuz, yekpare ve kendi içerisinde ses geçirmez seperatörlerle üçe bölünebilir, gün ışığı ve boğaz manzaralı bir balo salonu bulunuyor. Bu salon, 19. yüzyıldan kalma hamam kalıntıları üzerinde yürüyerek gezilebiliyor. Salonun önünde 660 metrekare boğaz manzaralı bir teras mevcut. İkinci ve üçüncü katlarda da teraslar yer alıyor. Bunun yanı sıra 770 metrekare ana giriş fuaye ve yine ana girişte 200 kişilik ikiye bölünebilen bir toplantı salonu ve misafirlere tarihin içinde konaklama imkânı sağlayabilen çok özel üç odada da Divan Kuruçeşme bünyesinde hizmet veriyor.

    Büyüleyici Boğaz manzarası eşliğinde, Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan menüleri, canlı müzik performansları, ayrıcalıklı hizmetleri, her detayı incelikle tasarlanmış davet konseptleri ile Divan Kuruçeşme, hafızalarda yer edecek eşsiz anlara imza atıyor.

    Özel davetlerden iş toplantılarına, moda show’larından marka lansmanlarına, kongrelerden tiyatro ve konserlere kadar çok çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapma esnekliği sunan Divan Kuruçeşme, olağanüstü̈ atmosferi ile hayata değer katan unutulmaz deneyimler için misafirlerini ağırlamaya hazır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.