DOLAR 32,3282
EURO 35,0722
ALTIN 2295,316
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Divanev mağazalaşma atağını sürdürüyor

    Divanev mağazalaşma atağını sürdürüyor
    04.06.2020
    A+
    A-

    Yataş Grup’un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev, şubat ayından bu yana açtığı 14 yeni mağazayla büyüme yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

    Yataş Grup’un “İyi ve kaliteli bir ev yaşamının herkesin hakkı” fikrinden yola çıkarak ilk mağazası geçen yıl Eylül ayında Dudullu’da açtığı Divanev, pandemi sürecinde de mağaza ağını güçlendirmeye devam ediyor. Şubat ayından bu yana İstanbul, Ankara, Antalya, Eskişehir, İzmit, Sakarya, Adana, Düzce, Tekirdağ, Balıkesir, Diyarbakır ve Niğde’de toplam 14 yeni mağaza açan Divanev, böylece mağaza sayısını 15’e ulaştırdı.

    Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, şunları söyledi: “Zengin ürün yelpazesinde, modern ve geleneksel tarzın sentezi koleksiyonların yer aldığı Divanev, kısa sürede çok sevildi. Tüketicilerden tasarımlar ve kaliteyle ilgili çok olumlu geri bildirimlerin yanı sıra çok fazla bayilik talebi de aldık. Önümüze Türkiye’nin her ilinde mağazalaşma hedefini koyduk. Planlamalarımızı yaptık, ardından koronavirüs pandemisi yaşandı. Ancak bu durum bizi hedeflerimizden uzaklaştırmadı. Şubat ayında İstanbul Avcılar’da, Mart ayında ise Eskişehir Merkez, İzmit Mobesko, İstanbul Masko, Sakarya Serdivan ve Antalya Aspendos’ta 5 mağaza açtık. Nisan ayında ise Antalya-Manavgat’taki mağazamızı tüketicilerle buluşturduk. Mayıs sonu itibarıyla Ankara-İstanbul Yolu’nda, İstanbul Küçükyalı ve Ümraniye’de, Ankara Etimesgut ve Siteler’de, Adana Real Yolu’nda ve Düzce Merkez’de açtığımız mağazalarla toplam mağaza sayımızı 15’e ulaştırdık. Haziran ayında açacağımız 5 mağaza ile Haziran ayı sonunda 20 mağazaya ulaşacağız. Bundan sonra da artan bir ivmeyle büyümemizi sürdüreceğiz. Hedefimiz Divanev ile 5 yıl içinde mobilya sektöründe Türkiye’nin ilk 5 markası arasına girmek.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.