DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dockers’ın İlkbahar/Yaz 2020 sezon yenilikleri

    Dockers’ın İlkbahar/Yaz 2020 sezon yenilikleri
    15.01.2020
    A+
    A-

    Dockers® markası İlkbahar 2020 sezonu için ana parçalarında pek çok yenilik sunarken çevreden ve yaşam tarzından, serin ilkbahar sabahlarından ve yaz gecelerinden ilham alıyor. Ofisten eğlenceye geçiş yapmaya imkan sağlayan Dockers® İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu’nda, keten gibi hafif malzemeler, Dobby (Armürlü) ve Meraz gibi dokulu kumaşlar öne çıkıyor. Nötr tonlardan yazın en canlı renklerine kadar uzanan Dockers® İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu’nda, cesur blok renkler, dikey çizgiler ve floral vurgular dikkat çekiyor. Amacınız ister keyifli zaman geçirmek, ister özel bir plan için giyinmek olsun Dockers® güncellenen ürünleriyle sezonda tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermeye hazır.

     

    İlkbaharla birlikte gelen yenilenme fikrinden ilham alan yeni Dockers Koleksiyonu, geçiş havaları için tüm temel parçaları birarada sunuyor. Smart 360 Flex™ ailesine ait gömlek ve triko ceket gibi ürünlerbaştan aşağı esneklik sağlarken şık nötr tonlar, cesur renk vurguları ve çok renkli parçalar sezona uygun seçenekler sunuyor. Supreme Flex serisi ise ‘skinny’ ve ‘tapered’ gibi ilave stiller de içeriyor.

    • S360F Pantolon
    • SF Skinny & Tapered
    • S360F BU Gömlek
    • S360F Ceket
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.