DOLAR 32,5383
EURO 34,9942
ALTIN 2435,212
BIST 9771,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğada spora davet ediyor

    Doğada spora davet ediyor
    10.11.2020
    A+
    A-

    Değişen temaları ile takipçilerinin karşısına sürekli yeniliklerle çıkan Tchibo, “Sonbaharda Harekete Geçin” temasıyla mevsim ne olursa olsun herkesi daha aktif bir hayata davet ediyor. Koleksiyonda tişörtten antrenman pantolonuna, alın lambasından kondisyon aletlerine, soğuk havalarda da spor yapmanızı kolaylaştıracak ürünler yer alıyor.

     

    Havaların soğuması ve geç aydınlanıp erken kararması spor yapmanıza engel değil. Tchibo, “Sonbaharda Harekete Geçin” teması altında bir araya getirdiği ürünlerle şehirde ya da doğada daha fazla hareket etmenizi sağlayacak konforu sunuyor. Koleksiyonda DryActive Plus teknolojili dayanıklı kıyafetlerin yanı sıra evde de fit kalmanızı sağlayacak pratik spor malzemeleri de yer alıyor.

     

    Hava geçiren, sıcak tutan kıyafetlerle konforlu spor

    DryActive Plus malzemesi sayesinde nem transferi sağlayan, hava geçiren ve çabuk kuruyan Spor Tişört, Antrenman Pantolonu ve Spor Tayt, optimum hareket özgürlüğü ile rahatlık vaat ediyor. Spor Tayt elastik bel kısmı ve ekstra düz dikişi ile üste tam oturarak fit bir görünüm veriyor. Ön ve arka kısmı reflektör baskılı Spor Tişört ise hava karardığında dahi görünmenizi sağlıyor. Kombinin tamamlayıcısı Örgü Polar Ceket, sıcacık tutan yumuşaklığı ve güçlü ısı yalıtımı ile konforlu bir antrenman deneyimi yaşatacak.

     

    Her yerde her zaman fit

    “Sonbaharda Harekete Geçin” temalı ürünlerden Alın Lambası ise USB ile şarj edilebilen, 3 farklı ışık modu ile ışığı az ya da çok olarak ayarlayabileceğiniz, arka tarafı da aydınlatabilen pratik bir aksesuar. Reflektörlü kafa bandı ve giysilere, çantaya sabitlemek için klipsli Alın Lambası ile hava kararsa da güvenle antrenmanlarına devam edebilirsiniz. Kondisyon egzersizleri için tasarlanan ve 2 fitness bandı, 2 de lastik banttan oluşan Fitness Lastiği ise fit kalmanıza yardımcı olacak. Güç, koordinasyon, denge ver motorik çalıştırmak için ideal Denge Aleti de şınav dahil çok sayıda egzersizi yapmanızı kolaylaştıracak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.