DOLAR 32,5834
EURO 34,7967
ALTIN 2507,931
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğadan gelen huzur uyku sanatıyla birleşiyor

    Doğadan gelen huzur uyku sanatıyla birleşiyor
    06.08.2020
    A+
    A-

    Yatak sektörüne kazandırdığı teknolojilerle uyku konforunu bir üst boyuta taşıyan Bambi Yatak, 7 bölgeli süngeri sayesinde vücudun 7 ayrı bölgesini destekleyen Latex Therapy ile optimum konfor sağlıyor. Delikli yapısı ile havayı sirküle eden Latex Therapy yatak;  omurga şeklini korumanın yanı sıra paket yay sistemiyle hareket rahatlığı, air kumaşıyla nem dengesi, hyper soft teknolojisiyle de kadifemsi bir dokunuş yaratarak kesintisiz uykunun anahtarı oluyor.

    Kaliteli bir uyku için doğadan ilham alarak geliştirdiği teknolojileri tasarımın gücüyle buluşturan Bambi Yatak, yeni nesil ürünü Latex Therapy ile her yeni güne daha zinde uyanmanızı mümkün kılıyor.

    Kauçuğun doğal etkisi

    7 bölgeli latex sünger özelliğiyle vücudun 7 ayrı bölgesini destekleyerek kesintisiz bir uyku sağlayan Latex Therapy, etkisini kauçuk ağacının iyileştirici öz suyundan alıyor. Kauçuktan üretilen hafif, yüksek mukavemetli bir malzeme olan latex sünger; delikli yapısı nedeniyle hava sirkülasyonunu en üst düzeye taşıyor ve vücudun farklı bölgelerini optimum düzeyde destekleyerek omurga sağlığını korumanıza yardımcı oluyor.

    Esnek sünger yapısı

    İçerisinde kuştüyü süngerden daha yüksek esnekliğe sahip hyper soft süngerini de barındıran Latex therapy; vücut şeklini kolayca alan, gün boyu yorulan bedeni uyku sırasında rahatlatan yapısıyla tende yumuşacık bir his bırakıyor.  Bu konforlu yatak ayrıca paket yay teknolojisi sayesinde hareket serbestliğinin de temsilcisi oluyor. Birbirinden bağımsız yerleşimleriyle vücut basıncını yatağa eşit dağıtan yay düzeneği, omurga şeklinin doğru pozisyonda tutarak uykuyu bölen kalıcı ve ağrılı etkilere neden olabilecek duruş bozukluklarının önüne geçiyor. Aynı zamanda eşlerin uyku esnasında birbirlerinin hareketlerinden daha az etkilenmesini sağlayan bu sistem, çiftlerin birlikteyken de bireysel uykularının tadını çıkarmalarına olanak tanıyor.

    Latex Therapy ile uykunuz nefes alsın

    Latex Therapy’nin içeriğinde kullanılan hava geçiren özel APF/Air Permeable Fabric kumaş ise kaliteli ve konforlu bir uyku için mükemmel örme tekniğiyle öne çıkıyor. Kullanılan bu teknik; çapraz örgü sistemi ile 3 boyutlu esnek, hava geçişi sağlayan, nem düzenleyici ve ağırlığı dengeleyiciyken terlemeyi önlüyor ve kötü kokuların önüne geçiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.