DOLAR 32,554
EURO 34,8408
ALTIN 2432,255
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğal yem ile beslenen tavuklar ve yumurtaları Hilton ve Conrad’da

    Doğal yem ile beslenen tavuklar ve yumurtaları Hilton ve Conrad’da
    22.02.2018
    A+
    A-

    Serbest Gezen, Doğal Yem ile Beslenen Tavuklar ve Yumurtaları artık Hilton İstanbul Bosphorus ve Conrad İstanbul Bosphorus’ta

    Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde olan Conrad İstanbul Bosphorus ve konforlu odaları ve çocuklu aileler için dizayn edilen aile konseptindeki 50 ayrı bebek ve çocuk ürünü ile özellikle çocuklu aileler için konaklamaları sıra dışı bir deneyime dönüştüren Hilton İstanbul Bosphorus, hem ailelerin içini rahatlatacak hem de çocukların tavuk aşkını pekiştirecek yeni bir uygulama başlattı. Hilton İstanbul Bosphorus ve Conrad İstanbul Bosphorus’ta çocuklarınızla birlikte artık gönül rahatlığıyla tavuk tüketmeniz mümkün olacak.

    Günümüzde aileler tavuk tüketirken iki kere düşünür oldu. Yetiştirme koşulları, tavuk yetiştirirken kullanılan hormonlar ve antibiyotikler özellikle çocuklu ailelerin tavuk ürünlerinden uzaklaşmasına sebep olan en önemli etmenler.

    Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde olan Conrad İstanbul Bosphorus ve İstanbul’un merkezinde resort havası yaşatan Hilton İstanbul Bosphorus, yeni yılla birlikte otelde servis edilen tüm tavuk ve yumurta ürünlerinde sadece serbest gezen tavukları ve yumurtalarını kullanmaya başladı. Alınan bu kararın en önemli nedeni ise özellikle çocuk misafirlerin bayılarak yedikleri tavukların gönül rahatlığıyla tüketebilmesi.

    2018 itibariyle Hilton İstanbul Bosphorus’un ve Conrad İstanbul Bosphorus’un kapısından sadece iyi tarım yöntemleri ile yetiştirilmiş ve doğal yem ile besinlerle beslenen, hiçbir şekilde hormon ve antibiyotik takviyesi almayan tavuklar girebiliyor.

    Hilton İstanbul Bosphorus’un ve Conrad İstanbul Bosphorus’un hormonsuz ve ilaç takviyesiz serbest gezen tavuklardan elde edilen birbirinden leziz sunumları tavuk severleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.