DOLAR 32,4735
EURO 34,9396
ALTIN 2436,455
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğanın saflığı tasarıma dönüştü

    Doğanın saflığı tasarıma dönüştü
    16.09.2020
    A+
    A-

    Yenilikçi ve özgün tasarımlarıyla profesyonel mutfaklara farklı deneyimler katan Bonna,  yüksek teknolojiyle ürettiği yeni Hygge serisi ile şeflerin sunumlarında hayal güçlerini sergilemelerine yardımcı oluyor. Adını Danimarkalıların mutluluk felsefesinden alan Hygge, günlük hayatın karmaşasından uzaklaşıp yemek yemenin her anlamda tadını çıkartma sanatını yansıtıyor.

    Mutfakların kahramanları şefler için deneyim ve yeteneklerini sunumlarına kusursuzca yansıtabilmek işlerinin en önemli parçası. Sunumlarında, yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri en önemli yardımcıları tabaklar ise işlevselliklerinin yanı sıra tasarımları ve teknolojileriyle de ilham veriyor. Yenilikçiliğe odaklanan ve özgün stiliyle şeflerin ihtiyaç ve beklentilerine uygun inovatif çözümler üreten Bonna, sadelikle yüksek teknolojiyi bir araya getirdiği yeni serisi Hygge ile şeflere ilham vererek,  yaratıcılıklarına sınır koymadan hünerlerini sergileme imkanı tanıyor.

    Sofralarda saflığa dönüş

    Basit hatlarıyla doğadan izler taşıyan ve yalın yemek deneyimine vurgu yapan seride; farklı ölçü alternatifleriyle düz tabak, çukur tabak, kase, oval tabak ve servisler bulunuyor. Tasarımda gereksiz detaylardan kaçınarak, saf ve daha evrensel bir yaklaşımı benimseyen Bonna, Hygee serisiyle farklı yemek sunumlarına hitap edebilecek formların birbiriyle ahengine ve bütünlüğüne odaklanıyor. Seri, sade tasarımı ve fonksiyonelliği ile şeflerin yemekle bütünleşen sunumlar yaratmasına yardımcı oluyor.

    ‘An’da olmanın mutluluğu

    Danimarkalıların artık yaşam biçimi haline gelen hygge felsefesi, nasıl mutlu olunabileceğine odaklanıyor. Yemek yerken atmosferinden sunumdaki inceliklere kadar mutluluk, sıcaklık, samimiyet gibi kavramları tasarıma dönüştüren Bonna Hygge serisi, fazlalıklara gerek duyulmadan salt yemeğin keyfini çıkarma deneyimi sunuyor.

    Kendine özgü tasarımlarıyla öne çıkan Bonna, yeni üretim teknolojileriyle geliştirdiği serileriyle kategoriye öncülük etmeye devam edecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.