DOLAR 32,3564
EURO 34,6818
ALTIN 2395,707
BIST 10155,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğanın sanatsal bir dille ifade edildiği koleksiyonlar

    Doğanın sanatsal bir dille ifade edildiği koleksiyonlar
    05.10.2021
    A+
    A-

    Sektöre artı değer katan, doğaya saygılı çözümler üreten Yurtbay Seramik, özgün ve iddialı koleksiyonlarıyla yaşam alanlarında varlığını ortaya koyuyor.

    Yurtbay’ın sırlı granit koleksiyonları arasında yer alan, göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken Larix ve Moonlight serileri, yaşamın her alanında estetik çözümler sunuyor.

    SICAK VE SAMİMİ

    “Doğadan Sanata” mottosuyla yola çıkan Yurtbay’ın Larix Serisi; Fildişi, Kahve, Füme ve Kemik olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile mekânlarda yerini alıyor. Ahşap görüntüsüyle mekânlara sıcaklık duygusu kazandıran seri, doğanın bir parçası olan insana özel duygular veriyor. Hijyen koşullarını üst seviyede sağlayan, kolay temizlenebilen ve 20X120cm özel ebatlara sahip olan koleksiyon uzun süre dayanıklılığa da sahip.

    SIRADIŞI VE TREND

    Parlak yüzeyi ile siyahın değişmeyen gücünü yansıtan Moonlight Serisi, 60X60cm ve 60X120cm olmak üzere iki farklı ebat seçeneğiyle sektöre çözümler sunuyor. Birçok alanda kullanıma imkân tanıyan seri, farklı koleksiyonlarla kombin edildiğinde sınırsız tasarımlara  ‘zemin’ oluşturuyor. Siyahın karizmatik tavrını güçlü tarzıyla sunan Moonlight Serisi, mekânla olan bağınızı güçlendiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.