DOLAR 32,5944
EURO 34,7889
ALTIN 2496,318
BIST 9453,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğanın seslerini dinleyerek uykuya dalın

    Doğanın seslerini dinleyerek uykuya dalın
    08.10.2020
    A+
    A-

    Uykuya dalmada zorluk çekiyorsanız koyun saymanıza gerek yok. Tchibo’nun Akustik Uyku Yardımcısı yağmur, fırtına, deniz sesi veya ninni gibi 5 dinlendirici melodisi ile uyumanıza yardımcı oluyor. Gece lambası özelliği de olan uyku yardımcısı ile melodiyi ne kadar ya da ne sıklıkta dinleyebileceğinizi de ayarlayabilirsiniz.

     

    Yastığa başını koyar koymaz huzurla uykuya dalmak pek çok insan için sadece bir hayaldir. Tchibo’nun Akustik Uyku Yardımcısı ile geçmek bilmeyen dakikaları saymayı unutun ve kendinizi huzurlu doğa seslerine bırakın. 5 farklı melodisi olan Akustik Uyku Yardımcısı, Micro-SD yuvası sayesinde kendi melodilerinizi ve şarkılarınızı da çalmanıza imkan sağlıyor. Rüyalar diyarına götüren müzik çalar, pil ve adaptörle kullanıma uygun.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.