DOLAR 32,2752
EURO 35,0827
ALTIN 2475,253
BIST 10473,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğaya ve cilde dost sabunla temizlik ve bakım bir arada

    Doğaya ve cilde dost sabunla temizlik ve bakım bir arada
    16.11.2020
    A+
    A-

    Cilt ve çevre dostu ekolojik temizlik ürünleriyle bilinçli tüketicilerin tercihi Frosch, Aloe veralı ve Badem Sütlü sıvı el sabunları ile hem derinlemesine hijyen hem de doğal bakım sunuyor. Etkili ve doğal temizlik için bitkilerin gücünden faydalanan Frosch sıvı el sabunları, cildi kurumaya karşı koruyarak ellerinizi temiz ve yumuşacık hissetmenizi sağlıyor.

     

    Doğanın gücüyle temizlik için bitki özlü formüller geliştiren Frosch, sıvı el sabunları ile temizlik ve bakımı bir arada sunuyor.  Aloe Vera ve Badem Sütlü olmak üzere iki farklı seçenekle sabunun cildi kurutan etkilerini ortadan kaldıran Frosch, ambalajlarıyla da çevre sağlığına ve sürdürülebilirliğe önemli bir katkı sunuyor.

     

    Hayvansal hammadde içermiyor

    Aloe veralı ve badem sütlü hassas formülleri  ile cildi kurumaya karşı koruyarak temizleyen Aloe Veralı ve Badem Sütlü sıvı el sabunları, cilt pH’ına uygun olarak cildin optimal asit dengesini koruyor. Dermatolojik olarak test edilen ve vegan içeriği ile öne çıkan sıvı el sabunları, mikroplastik içermeyen çevreci ambalajlarıyla da ambalaj atığının azalmasına katkı sağlıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.