DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğaya yakın olmak isteyenler MESA Orman II’de buluştu

    Doğaya yakın olmak isteyenler MESA Orman II’de buluştu
    30.09.2021
    A+
    A-

    MESA Orman I projesinde karşılaşılan yoğun talebin ardından hızla hayata geçirilen MESA Orman II projesi, Pazar günü özel bir davete ev sahipliği yaptı. Covid-19 tedbirleri çerçevesinde doğal göl ve ormanın yanı başında organize edilen davete katılan misafirler aileleriyle birlikte İstanbul’un merkezinde temiz hava ve doğanın tadını çıkardı, MESA Orman II satış ekibinden proje ile ilgili detaylı bilgi alma ve örnek daireleri inceleme fırsatı yakaladı.
    Gayrimenkul sektörünün öncü ve güvenilir markası MESA, yoğun talep gören MESA Orman I projesinin yeni etabı MESA Orman II’yi Nisan 2021’de satışa çıkardı. Pazar günü MESA Orman II’de, doğal göl ve ormanın yanı başında düzenlenen davetin katılımcıları İstanbul’un merkezinde temiz hava ve doğanın tadını çıkardı. Covid-19 tedbirleri çerçevesinde organize edilen etkinlikte zengin brunch’a trio ezgileri eşlik etti. Davetliler, açık havada özel olarak hazırlanan aktivite ve oyun alanlarında aile boyu eğlenceli vakit geçirirken MESA Orman II’nin sunduğu benzersiz yaşamı deneyimlediler.
    Sign of The City Awards’da “En İyi Konut” ödülüne layık görülen MESA Orman’ın yeni etabı MESA Orman II, İstanbul’un nefes alan noktalarından Beykoz Çubuklu’da doğal göl ve ormanın yanı başında konumlanıyor. MESA Orman I ve II, bölgenin ormana ve göle en yakın ve en saygılı mesafede duran projesi olarak örnek teşkil ediyor. Pandeminin yaşamlarımızda yarattığı doğaya yakın olma ihtiyacını karşılayan MESA Orman II, az katlı ve yatay mimariyle tasarlandı. Ihlamur, çınar, çam ve kızıl ağaçların gölgesinde, İstanbul’un nadir ormanlarından birine ve huzur veren bir göle komşu olan MESA Orman II, doğanın tüm tonları ile büyüleyici bir yaşam tarzına ilham veriyor.
    Bulunduğu çevreye uyumlu, yaratıcı bir mimariyle doğayı yaşam alanlarına taşıyan MESA Orman II, az katlı bloklarda yer alan 130 ile 362 metrekare arasında, 2+1’den 6,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri olan 163 daire ile butik ve sürdürülebilir bir yaşam sunuyor. Projede, pandemi sebebiyle daha da önem kazanan, doğayla bütünleşme imkanı sunan geniş balkon, bahçe ve teras seçenekleri yer alıyor. Projenin dış cephesinde kullanılan geniş cam yüzeyler hem iç mekanların manzara ile bütünleşmesini sağlıyor hem de gün ışığından maksimum faydalanma imkanı tanıyor. En üst seviyede konfor için projede yerden ısıtma ve vrf soğutma sistemlerinden yararlanılıyor, aynı zamanda enerji kullanımında maksimum verimlilik sağlanıyor.
    Her detayı titizlikle, konfor ve doğa gözetilerek tasarlanan MESA Orman II, şehrin içinde ama şehrin karmaşasından uzak, rengini ağaçlardan, kusursuzluğunu doğadan alan gölü ile doğanın tüm renklerini içinde barındıran bir yaşam hayalini gerçek kılıyor. MESA Orman II sakinlerine doğanın iyileştirici gücünü hem evlerinde hem sosyal alanlarda hissetme olanağı sunuluyor.
    MESA Orman II’de orman ve gölün sağladığı huzur dolu yaşamlar projenin ayrıcalıklı konumu ile her an renklenebiliyor. MESA Orman II, köprülere olan yakınlığı ile karadan, Çubuklu – İstinye arası feribot seferleri ile ise denizden her yere kısa sürede ulaşım imkanı sunuyor. MESA Orman II, Çubuklu – İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 7 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığı sayesinde 3. Havalimanı’na kolayca ulaşılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.