DOLAR 32,52
EURO 34,9499
ALTIN 2436,389
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğru PVC pencere ve kapılar hem cebinizi hem de çevreyi korur

    Doğru PVC pencere ve kapılar hem cebinizi hem de çevreyi korur

    Dünya standartlarında üstün teknoloji ile PVC üretimi gerçekleştiren Egepen Deceuninck’in pencere ve kapı sistemleri, mekanlarda yaşam konforunu artırırken sağladığı enerji tasarrufu ile bütçenizi de koruyor.

    Havaların yavaş yavaş serinlediği şu günlerde mekanlarda da kış hazırlıkları başlıyor. Isı kaybının yaklaşık yüzde 28’inden sorumlu olduğu araştırmalarla da ortaya konan pencerelerde en doğru ürünlerin kullanılması yaşam konforunu artırırken, enerji tüketiminin daha az olmasını sağlayarak aile bütçesini de rahatlatıyor. Türkiye’nin penceresi Egepen Deceuninck, üstün teknolojisi sayesinde enerji kaybını engelleyen, emniyetli, dayanıklı yapısıyla dikkat çeken ürünleri ile mekanınıza en uygun ve en doğru ürüne kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

    Yüzde 100 geri dönüşümlü malzeme

    Doğru pencere seçiminin püf noktalarını anlatan Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer Özen, “Pencerenin profil genişliği, ısı, ses yalıtımı, hava geçirgenliği, odacık sayısı, direnç sınıfı ve cam kalitesi PVC pencere seçiminde dikkat edilmesi gereken özellikler” diyor. Özen ayrıcaEgepen Deceuninck’in üretimini gerçekleştirdiği PVC sistemlerinin hiçbirinde ağır kurşun ve metale yer vermediğini belirterek “Yüzde 100 geri dönüşümlü, çevreye duyarlı olarak üretilen PVC’ler sürdürülebilir bir dünya için katkı sağlıyoruz” sözleriyle ürünlerin çevre dostu özelliklerine de dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.