DOLAR 32,586
EURO 34,7769
ALTIN 2507,735
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dolce Vita Meksika ve Guatemala’da

    Dolce Vita Meksika ve Guatemala’da
    17.11.2022
    A+
    A-

    Bu yıl Massimo markası için yaptığı 3 Milyon Euro’luk yatırım ile kişiye özel halı üretimde atağa kalkan Dolce Vita, Güney Amerika’da iki yeni ülkeye ihracata başladı. Aynı zamanda iç piyasadaki müşterilerine ulaşmak için yeni bölge bayilikleri veren marka, bu sayede satış ve bayi sayılarını iki katına çıkartmayı düşünüyor.

    Yeni pazarlar Guatemala ve Meksika

    İç piyasanın yanı sıra ihracat yaptıkları ülkeleri de arttırmak istediklerini söyleyen Dolce Vita Halı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Taşkıran: “Peru’nun ardından Guatemala ve Meksika ülkelerine de ihracata başladık. İhracat yaptığımız ülke sayısı bu sayede 35’e yaklaştı. Normalde ihracat yapılan bölgelere göre ürünler, renkler ve tasarımlar farklılık gösterebiliyor. Güney Amerika pazarında hem Massimo, hem de Dolce Vita Halı olarak tüm ürünlerimize ilgi ve rağbet var. Buda bizleri sevindiriyor.” dedi.

    2 yeni bölge bayiliği

    Aynı zamanda iç pazardaki çalışmalarını da hızlandırdıklarını ifade eden Taşkıran: “Karadeniz ve İstanbul-Trakya bölge bayiliklerimizin açılışını yaptık. Bölge bayilikleri sayesinde bayilerimize, onlar sayesinde de müşterilerimize artık daha hızlı ulaşacağız. Önümüzdeki dönemde 250 olan bayi sayımızı ve satışlarımızı iki katına çıkartmayı kendimize hedef olarak belirledik.” dedi.

    Domotex Fuarı’nda da yoğun ilgi gören Dolce Vita, halı tasarımlarının yanı sıra stand tasarımı ile de gözde olmuştu. Her yıl olduğu gibi 22-24 Şubat 2023 tarihlerinde de yeni bir “Halı Zirvesi” yapacak olan marka, yeni tasarım ve ürünlerini burada bayilerine sergileyecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.