DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domino’s teknolojisiyle her şey takipte

    Domino’s teknolojisiyle her şey takipte
    11.01.2019
    A+
    A-

    Domino’s, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Marka, “Siparişim nerede kaldı?” sorusuna siparişin her aşamasında yanıt verebilen Sıcak Takip Sistemi’ni tanıttığı reklam filmiyle, Dominos’un teknolojik alt yapısına verdiği önem ve pizzanın da ötesinde, pizza satan bir teknoloji firması olduğuna vurgu yapıyor.


    Domino’s Pizza’nın yeni yayına giren Sıcak Takip isimli reklam filmi, Domino’s siparişlerinin müşteri ve marka tarafından mobil uygulama üzerinden nasıl takip edildiğini konu ediyor. Filmde, bir ailenin akşam yemeği için verdiği Domino’s pizza siparişini sabırsızlıkla bekleyişi ekrana getiriliyor. Markanın sevimli maskotu Ayu, pizzaların ne zaman geleceğini merak eden ailenin sorularına cevap vermek için, Domino’s Sıcak Takip uygulamasını açıyor. Pizzaların fırına verilişinden, kapıya ulaşana kadar geçen süreci cep telefonu üzerinden takip eden Ayu, bu uygulamayla her şeyin dakika dakika takibinin yapılabildiğini anlatıyor.

    Finalde, cepten veya Domino’s mobil uygulama üzerinden sipariş verenlerin, yüzde 70’e varan indirimli fiyatlardan yararlanacağı da hatırlatılıyor. Marka bu reklam filmiyle, sahip olduğu teknolojik alt yapısıyla sadece bir pizza markası değil, pizza satan bir teknoloji firması olduğunun da altını çiziyor.

    Künye
    Reklamın Başlığı: Domino’s Sıcak Takip ile Siparişinin Eve Gelişini Canlı İzle!

    Reklamveren:Domino’s Pizza Türkiye
    Reklamveren Temsilcisi:Beyza Sinem Çağlar, Büşra Nur Aydemir
    Reklam Ajansı: Alametifarika
    Kreatif Direktör:Odisseas Sevsevme, Ozan Özüm Özbey
    Yaratıcı Grup:Anıl Bağcık, Dilan Bayar, Mert Göker, Senem Dalgıç, Kerem Akyıl
    Müşteri İlişkileri:Duygu Yılmaz, Zeynep Merih Boyan
    Stratejik Planlama:Berra Katlav, Alara Akkamış
    Prodüksiyon:Merve Haklı, Övgü Akgürgen, Teğin Polat
    Prodüksiyon Şirketi: Terfilm
    Yönetmen:Serdar Erener
    Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu

    PR Ajansı:Contactplus+ İletişim Hizmetleri

    Medya Ajansı:People Initiative

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.