DOLAR 32,3848
EURO 34,5584
ALTIN 2386,07
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DOMOTEX Turkey halı üreticilerini halının merkezi Gaziantep’te buluşturuyor

    DOMOTEX Turkey halı üreticilerini halının merkezi Gaziantep’te buluşturuyor
    17.05.2017
    A+
    A-

    Domotex Turkey, 22-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında 4. kez Gaziantep’te gerçekleşecek. Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAIB), Gaziantep Halıcılar Odası (GHO) ve Hannover Fairs Turkey işbirliği ile gerçekleşecek olan fuar, sektörün önde gelen markalarını tek çatı altında bir araya getirecek.

    Türkiye, Belçika, Çin, Danimarka, Hindistan, Endozenya, İran, Ürdün, Rusya ve Özbekistan’dan toplam 203 firma 21.509 m2 alanda en yeni ürünlerini sergileyecek. Fuar, bir kez daha makina halısı sektörünün Avrasya’daki en önemli buluşması olarak öne çıkacak. Makine halılarının yanı sıra; el-dokuma halıları, kilim, tekstil yer döşemeleri, elastik yer döşemeleri, laminant, ahşap ve parkeler de fuar boyunca sergilenen ürünler arasında yer alacak.
    Uluslararası alım heyetleri ağırlanacak!
    Halının merkezi Gaziantep’te gerçekleşecek olan fuar, katılımcı firmalara Türkiye ve Ortadoğu’da yeni iş bağlantıları için önemli fırsatlar sağlayacak. DOMOTEX Turkey, firmaları doğru alıcılarla buluşturarak sektörün ticaret hacminde kayda değer bir artış sağlanmasını hedefliyor.
    DOMOTEX Turkey, Ekonomi Bakanlığı desteği ile düzenlenen Uluslararası Alım Heyeti Programı kapsamında bu yıl ilk kez, Arnavutluk, Bulgaristan, Irak, İsrail, Ürdün, Tunus ve Özbekistan’dan satın almacıları ağırlayacak. Bunun yanı sıra, Türkiye’nin alım gücü, sektör dernek ve birlikleri ile birlikte organize edilen Anadolu Delegasyonları programı kapsamında yansıtılacak. Domotex Turkey yalızca sektör profesyonellerini değil mimar, endüstriyel tasarımcı, mobilya üreticisi, yatırımcı, otel, AVM yetkilileri gibi çeşitl sektörlerden kararvericileri de ağırlayacak.
    DOMOTEX Turkey 22-24 Mayıs tarihleri arasında 18:30’a kadar, 25 Mayıs tarihinde ise 17:30’a kadar ziyaret edilebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.