DOLAR 32,4329
EURO 34,4299
ALTIN 2489,067
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Done by Deer’den Rod Dot ödüllü Activity Gym

    Done by Deer’den Rod Dot ödüllü Activity Gym
    11.07.2018
    A+
    A-

    Çocuklar için harika tasarımlar, işlevsel ve güvenli olmalıdır. %100 dost canlısı Danimarka markası Done by Deer, miniklerin keyifle oynamaları, hayal güçlerini harekete geçirmeleri, farklı ses, doku ve renklerle etkileşime girmeleri için yenilikçi bir aktivite merkezi tasarladı. Tasarım kategorisinde en saygın ödüllerden biri olan Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görülen Done by Deer Activity Gym’in esnekliği onu diğer aktivite merkezlerinden ayırıyor.

    Aktivite merkezleri, bebekler için eğlenceli ve yararlı bir keşif vaat eder ancak eğer dikkatli seçilmezlerse, gösterdikleri uyum veya sundukları estetik seviyesinden hoşnut kalınmayabilir. Aralık 2014’te Danimarka’da kurulan Done by Deer, hem çocukların hem de ebeveynlerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, klasik aktivite merkezlerini daha yenilikçi bir anlayışla geliştirip hem her bebeğe uyum sağlayan hem de estetik bir tasarım sunan Activity Gym’i tasarladı. Dünyanın en prestijli tasarım ödülü olarak kabul edilen Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görülen Done by Deer Activity Gym, klasik aktivite merkezlerine yenilikçi bir yaklaşım getiriyor.

    Activity Gym: Yenilikçi, Uyumlu, Öğretici, Estetik

    Herhangi bir bebek battaniyesi veya mat gerektirmeyen esnek ve benzersiz bir aktivite merkezi olan Activity Gym, her yerde rahatça durabiliyor. Activity Gym’in genişliği ve yüksekliği kolayca ayarlanabiliyor ve bu yenilikçi özellik bebeklerin göz alıcı oyuncaklara ve asılı aynaya ulaşmasına yardımcı oluyor. Bebeklerin duyularını üç oyuncak içine dahil edilen sesler, farklı dokular ve renkler ile uyaran Done by Deer Activity Gym, kemerin bir tarafındaki ayna ve diğer tarafındaki yumuşak parça ile küçük gözlerin ve parmakların dikkatini çekiyor.

    Bebeklerin rahatça oynaması için yumuşak ve güvenli olan Activity Gym, iki ayağı üzerinde sağlam bir şekilde durabiliyor. Gri, pudra ve mavi olmak üzere üç farklı rengi bulunan Activity Gym’in tasarımının esnekliği, kullanılmadığı zamanlarda saklamayı, hareket ettirmeyi ve yanınızda taşımayı problem olmaktan çıkarıyor.

    Yenilikçi özellikleri nedeniyle 2016 yılında Red Dot Ödülü alarak dünya çapında takdire layık görülen Done by Deer Activity Gym, 2017 yılında da Nürnberg’de düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası oyuncak fuarı Spielwarenmesse’de Oyuncak Ödülü’ne aday gösterildi.

    %100 Dost Canlısı Danimarka Tasarımı

    Her bir ögeyi mükemmel kılmak için yenilikçi tasarımı, güvenliği ve renklerin cesur kullanımını birleştiren Done by Deer, çocukları göz önünde bulundurarak dekorasyonda dengeyi korumak isteyen ve Danimarka tasarımlarının sadeliğini takdir eden aileler için benzersiz alanlar yaratıyor. Modern İskandinav tasarımını bebekler ve çocuklar için keyifli ve eğlenceli özellikler ile birleştiren Done by Deer’in her bir ürünü %100 dost canlısıdır ve sıkı Avrupa güvenlik standartlarına uymak için detaylı testlerden geçirilmiştir. Yenilikçi tasarımlarıyla defalarca Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görülen Done by Deer’in, bebek ve çocuklar için sunduğu uyku tekstili ürünlerinde de %100 Oeko-tex sertifikalı pamuk kullanılmaktadır.

    Yüzünüze bir gülümseme getiren ürünlerin tasarımından, tedarikçileri, iş ortakları ve çalışanları ile uyumlu bir çalışma ortamı yaratılmasına kadar tamamen dostane bir tavır takınan Done by Deer’in ürünlerini şimdilik annedukkan. comshop. buseterim. com. trkidslivingetc. com ve vibel. com. tr internet siteleri ile BT Shop, Kids Living etc., Happy Nest, Vibel & More ve Bee eat.play.love mağazalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.