DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dönen Dev Yılbaşı Ağacı Türkiye’de İlk Defa Maltepe Park AVM’de

    Dönen Dev Yılbaşı Ağacı Türkiye’de İlk Defa Maltepe Park AVM’de
    13.12.2018
    A+
    A-

    Anadolu yakasının alışveriş ve eğlence adresi Maltepe Park AVM, aralık ayı boyunca birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirirken Dönen Yılbaşı Ağacı ile ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatıyor.

    Kolay ulaşılabilir lokasyonu, bünyesinde bulundurduğu markalar, geniş yemek alanı ve dinamik eğlence anlayışıyla ziyaretçilerini ağırlayan Maltepe Park AVM, yeni bir yıla girmenin heyecanını tüm ziyaretçileriyle paylaşmak üzere hazırlıklarını tamamladı.

    Aralık ayında ziyaretçilerine büyülü bir ortam sunan Maltepe Park, yeni yıl hazırlıklarını, dünyada yılbaşı geleneğinin ‘olmazsa olmazları’ndan dev bir dönen yılbaşı ağacı ile taçlandırdı.

    Üzerinde dönen yılbaşı süsleri olan dev ağaç, Maltepe Park’ta yılbaşı heyecanını ikiye katlayacak. 7’den 70’e tüm Maltepe Park ziyaretçileri yeni yıla dev bir yılbaşı ağacının üzerinde girmenin keyfini yaşayacak! Türkiye’de ilk defa Maltepe Park’ta yer alan Dönen Yılbaşı Ağacı etkinliği ile ziyaretçiler interaktif olarak eğlencenin içinde yer alıyor.

    Maltepe Park, 31 Aralık tarihine kadar sürecek olan Dönen Yılbaşı Ağacı etkinliğinde eğlencenin doruğuna çıkarmak için ziyaretçilerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.