DOLAR 32,3634
EURO 34,7098
ALTIN 2394,724
BIST 10153,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort siz misafirlerini bekliyor

    DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort siz misafirlerini bekliyor
    22.09.2023
    A+
    A-

    Eşsiz mavilikteki Torba Koyu’nda bulunan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, ultra her şey dahil konsepti ile sakin ve verimli bir toplantı deneyimini seçen kurumsal misafirlerini bekliyor.

    2022 yılı Uluslararası Seyahat Ödülleri’nde “Best Family Beach Resort Ödülü”ne sahip DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort; üstün hizmet anlayışı, mavi bayraklı özel plajı ve geniş yemyeşil alanları ile kurumsal toplantılar ve sosyal etkinlikler için de ayrıcalıklı bir deneyim sunmaya devam ediyor. Mavi ile yeşilin buluştuğu noktada bahçe ve deniz manzaralı odalarıyla konaklama deneyimini bir üst seviyeye taşırken yenilenen toplantı salonu ‘Karya’ ile kurumsal buluşmalarda konforu maksimuma taşıyor.

    Birbirinden farklı lezzetlerin eşlik ettiği güçlü İtalyan mutfağı ile POCO ve denizden masaya gelen taze lezzetleri ile Skorpina A La Carte restoranları DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’ta toplantılarınıza farklı bir soluk getiriyor. Bodrum klasiği haline gelen Sunset Bar yaz akşamları eğlencesini artırırken üst düzey spa merkezlerinden biri olan Spa by Spa Soul ise, özel masaj seçenekleri ve imza bakım ritüelleri ile zihninizi ve bedeninizi yeniliyor.

    Konaklamalı grup toplantılarında her 10 kişiden 1 kişinin ücretsiz konaklayabileceği özel fiyatlarla hizmet veren DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, şirketlere özel ikramları ve otel içi keyifli etkinlikleri ile kurumsal misafirlerine karşı konulamaz teklifler sunuyor.

    Toplantı ve sosyal etkinliklerinizde de keyifli ve rahatlatıcı zaman geçirebileceğiniz DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, şirketlerin Bodrum’daki vazgeçilmez adresi olacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.