DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Dr. Ender Saraç’la Şifa Sırları” söyleşisi Sur Yapı Marka AVM’de

    “Dr. Ender Saraç’la Şifa Sırları” söyleşisi Sur Yapı Marka AVM’de
    15.12.2018
    A+
    A-

    Sağlıklı yaşamın sırrını doğada aramaktan yana olan Uzman Dr. Ender Saraç, 16 Aralık Pazar günü saat 15.00’da AksuVital işbirliği ile Sur Yapı Marka AVM’de “şifanın sırları” üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek. Bir saat sürecek söyleşide Saraç, dinleyicilerin sorularını yanıtlayarak beslenme konusunda yapılan yanlışlara değinip ilaçlara yüz çevirmeden sağlığı korumak için uygulanabilecek şifalı bitkiler üzerine önemli tavsiyelerde bulunacak.

    Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, keyifli alışverişin yanında spor, sanat, eğitim, sağlık gibi konularda da sunduğu fırsatlarla hem alışverişin hem de eğitici ve öğretici faaliyetlerin bir arada olduğu çok yönlü bir alışveriş merkezi olma misyonunu sürdürüyor. Alanında uzman kişileri konuk eden Sur Yapı Marka AVM, bu kez Uzman Dr. Ender Saraç’ı ağırlayacak.

    Sağlıklı beslenme ve yaşam uzmanı Dr. Ender Saraç AksuVital işbirliği ile 16 Aralık Pazar günü saat 15.00’da Sur Yapı Marka AVM’de bir söyleşi gerçekleştirecek. “Şifanın sırları” üzerine yapılacak söyleşide Saraç, dinleyicilerin sorularını yanıtlayarak akıllardaki tüm sorulara ışık tutacak önemli bilgiler paylaşacak. Bir saat sürecek etkinlikte doğal tedavi, bilinçli beslenme, şifalı bitkiler ve uygulamalarıyla ilgili önemli tavsiyelerde bulunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.