DOLAR 32,597
EURO 34,7304
ALTIN 2498,028
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    D&R İstMarina bu hafta iki etkinliğe ev sahipliği yapacak

    D&R İstMarina bu hafta iki etkinliğe ev sahipliği yapacak
    26.10.2018
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunmaya devam ediyor.

    “Yaşam Sihirbazı” İstMarina’ya geliyor

    “Kuantum Liderinin Hafızası” adlı kitabıyla dikkatleri üzerine çeken yazar ve illüzyonist İlkay Tercan okurlarıyla buluşuyor. 26 Ekim Cuma günü 19.00’da D&R İstMarina’da gerçekleştirilecek söyleşi ve imza gününde sevenleriyle bir araya gelecek olan başarılı isim, kendine özgün illüzyon gösterileri ve sunumlarıyla izleyenlerini şaşırtırken motivasyon ve eğlence içerikli mini kişisel gelişim eğitim sunumu ile önemli bilgiler verecek.

    Gökhan Tepe mini konser ve imza günü ile İstMarina D&R’da

    Türk pop müziğinin başarılı müzisyen ve yorumcusu Gökhan Tepe son stüdyo albümü “Yaz 2018” ile 27 Ekim Cumartesi günü 15.00’de İstMarina D&R’da gerçekleşecek mini konser ve imza gününde hayranlarıyla bir araya gelecek.

    Son albümüyle başarı grafiğini yükselten Gökhan Tepe, en sevilen şarkılarını canlı performans ile seslendireceği etkinlikte sevenlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Hayranları Gökhan Tepe’nin hem şarkılarını dinleyecek hem de bol bol fotoğraf çektirme imkanına sahip olacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.