DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    D&R Live imza günleri tüm hızıyla devam ediyor

    D&R Live imza günleri tüm hızıyla devam ediyor
    23.11.2017
    A+
    A-

    D&R,Türkiye’nin mağazalarında düzenlediği D&R Live etkinlikleri kapsamında hafta sonu boyunca en çok okunan kitaplar ve en sevilen yazarlar ile kitapseverleri buluşturacak.

    Kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünlerini ziyaretçilerine sunan D&R, Türkiye’de birçok farklı şehirdeki mağazalarında düzenlediği imza günü etkinliklerine devam ediyor. 25 ve 26 Kasım tarihlerinde, Fırat İzgi- Meriç İzgi, Kerem Fırtına, Sezen Aksu Taşyürek, Şöhret Doğruyol Sağbaş, Birsen Ekim Özen, Fatih Anıl, Alper Saldıran, Neslihan Erdoğdu, Kemal Ulusu, Hakan Kırkoğlu, Didem Moralıoğlu, Gülhan Kaya, Şebnem Seçkiner, Uğur Koşar, Caner Yaman gibi birbirinden ünlü yazarlar sevenleri ile bir araya gelecek.

    Oyuncu Kerem Fırtına “En Yakın Arkadaşım Bir Deli” adlı ilk kitabı ile D&R Live etkinlikleri kapsamında Ankara ve İzmir’ de!

    “Kiralık Aşk”, “Kurtlar Vadisi”, “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, “Karadayı” gibi dizilerin sevilen oyuncusu Kerem Fırtına, “En Yakın Arkadaşım Bir Deli” adlı ilk kitabı ile 25 Kasım Cumartesi Günü, Saat 15.00’de Ankara Taurus D&R’ da, 26 Kasım Pazar Günü Saat 15.00’de ise İzmir Point Bornova D&R’ da sevenleri ile buluşacak.

    Ünlü oyuncu Alper Saldıran ‘’Beyaz Odadan Hikâyeler’’ kitabı ile EMAAR’ da!

    Son yıllarda adından sıkça söz ettiren tiyatro ve sinema oyuncusu Alper Saldıran, kişisel ve mesleki hayatı üzerinden, herkesin hayatından kesitler bulabileceği ‘’ Beyaz Odadan Hikâyeler ‘’ kitabıyla, 25 Kasım Cumartesi Günü, Saat 15.00’ de D&R EMAAR’ da hayranları ile biraraya gelecek.

    DR. Fatih Anıl Kanyon D&R’ da!

    Hayata Dair Pazarlamadan Perakendeye kitabı ile sektöründe markalaşmak, yönetim, pazarlama ve ekonomi konularındaki deneyimlerini okurları ile buluşturan Fatih Anıl, 25 Kasım Cumartesi günü, saat 17.00’ de D&R Kanyon’ da olacak.

    Ankara Tunalı D&R, Kemal Ulusu’yu Ağırlayacak.

    Mustafa Kemal Atatürk’ ün Çankaya kütüphanecisi, Nuri Ulusu’nun oğlu Kemal Ulusu, babasının on iki yıl boyunca biriktirdiği tüm anıları derlediği ‘’Atatürk’ün Yanı Başında’’ adlı kitabını, 25 Kasım Cumartesi Günüsaat 16.00’ de Ankara Tunalı D&R’da okurları için imzalayacak

    Okuyucular yazarlarla buluşuyor

    26 Kasım pazar günü astrolog- köşe yazarı Hakan Kırkoğlu, saat 15.00’ da D&R Suadiye’ de, 26 Kasım pazar günü marka stratejisti Didem Moralıoğlu saat 15.00’te İzmir Forum Bornova D&R’da yemek kültürü araştırmalarıyla tanınan Gülhan Kaya saat 15.00’te Ankara PanoraD&R’da, “Manyak Anne” kitabıyla dikkat çeken Şebnem Seçkiner de saat 13.00’te Agora Adapazarı D&R’da okuyucularıyla buluşacak. Allah de Ötesini Bırak kitabı ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Uğur Koşar, 26 Kasım Pazar Günü saat 15.00’ de Ankara Anteres D&R’ da, son kitabı ‘’Güzel Kaybettik’’ ile oldukça ses getiren Caner Yaman da pazar günü saat 15.00’ de Samsun Yeşilyurt AVM’ de sevenleri ile buluşacak.

    D&R Live, Minik okuyucuları unutmadı

    Okurlarını her seferinde farklı bir serüven ile buluşturan ve bambaşka dünyaların kapılarını açan sevilen çocuk kitapları yazarı Şöhret Doğruyol Sağbaş, kaleme aldığı ‘’ Ütopyaya Yolculuk ve Distopyaya Yolculuk’’ kitapları ile 25 Kasım Cumartesi Günü, saat 17.00’ de TrumpKids’de kitapseverler ile buluşacak. Canvarlar Gece Gelir, Benim Evim Nerede isimli çocuk kitapları ile adından sıkça söz ettiren Sezen Aksu Taşyürek, masallar dünyasında buluşturduğu tüm okurları ile 25 Kasım Cumartesi Günü, saat 15.00’ deD&R İstinye Park’ ta bir araya gelecek.

    “Şirin” serisinin yazarı Birsen Ekim Özen 25 Kasım Cumartesi Günü15.30’ da D&R Kanyon‘da okuyucularıyla buluşacak. “Fark Yaratan Anne Baba” kitabıyla ebeveynlere tavsiyelerde bulunan yazar Neslihan Erdoğdu da, 25 Kasım Cumartesi Günü, saat 15.00‘ de D&R Marmara Forum’da kitaplarını imzalayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.