DOLAR 32,5764
EURO 34,7906
ALTIN 2501,145
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    D&R’dan hem yetişkinler hem de çocuklar için yepyeni teknolojik ürünler

    D&R’dan hem yetişkinler hem de çocuklar için  yepyeni teknolojik ürünler
    05.12.2019
    A+
    A-

    Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, yepyeni teknolojik ürünleri tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Benzersiz tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan Xoopar marka hoparlörler, ilk kez D&R’da teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor. Çocuk kulaklıkları üzerinde profesyonelleşmiş marka Buddyphones da D&R mağazalarında kullanıcıları bekliyor.

    Teknolojiyi eğlenceyle buluşturan Xoopar ilk kez D&R’da!

    İlk kez D&R’da kullanıcılarla buluşan Xoopar, teknolojiyi eğlenceyle bir araya getiriyor. Mini, glow ve grand boy olmak üzere 3 farklı seçenekle sunulan Xoopar, eğlenceli renk alternatiflerine ve özgün bir tasarıma sahip.

    3W ses çıkış gücüne sahip olan mini Xoopar, 3 saate kadar dayanabilen şarj süresi ve selfie çekme özelliği ile çok seviliyor. Glow Xoopar, müzikle beraber renklerini yansıtan iç aydınlatmasıyla öne çıkıyor. 5 saate kadar dayanabilen pil ömrü ve 10W ses çıkışının yanı sıra aynı hoparlörle stereo yapabilmesi, ürünü öne çıkaran diğer özellikler arasında yer alıyor. Grand  Xoopar ise 8 saat pil ömrü ve 23W ses gücüyle sınırsız müzik keyfi sunuyor.

    Kişiselleştirilebilen Buddyphones kulaklıklar ile çocuklar için doyasıya eğlence!

    Çocuk kulaklıkları üzerinde uzmanlaşmış dünyadaki tek marka Buddyphones D&R’da minikleri bekliyor! Buddyphones kulaklıklar ile çocukların yaşlarına göre desibel ayarı yapılabiliyor. Birden çok çocuğun birlikte müzik dinleyebilmesine uygun kulaklıklar, uçakta kullanım imkanı sağlayan özel adaptöre de sahip. Dayanıklı malzemeden üretilen ve katlanabilir özelliği ile göz dolduran Buddyphones, ürün paketinde yer alan farklı sticker’lar ile çocukların kendi tasarımını yapabilmesine fırsat tanıyor.

    Sadece D&R’da bulabileceğiniz Buddyphones kulaklıklar, 5 farklı model seçeneğiyle sunuluyor. Minik kulakların güvenli dostu Buddyphones, kullanım kolaylığıyla çocuklar için ideal. Buddyphones modelleri, kılıflarıyla beraber özellikle tasarımlarıyla miniklerin kalbini fethediyor. Güvenli ve kaliteli oluşu, Buddyphones kulaklıkları aileler için de tercih edilebilir kılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.