DOLAR 32,3768
EURO 34,6981
ALTIN 2407,488
BIST 10083,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Düğünlerde modern ihtişam Wish More Hotel Istanbul’da

    Düğünlerde modern ihtişam Wish More Hotel Istanbul’da
    24.04.2017
    A+
    A-

    Wish More Hotel Istanbul, unutulmaz bir düğün için o mükemmel mekanı arayan çiftlere yepyeni bir alternatif sunuyor. Lüks anlayışına modern dokunuşlar yapan mimarisiyle balo salonu adeta göz kamaştırıyor. Yüksek tavanlı ve kolonsuz tasarımıyla, alışılmış balo salonlarından çok daha ferah olan bu mekan, 450 kişiye kadarki davetlilere ev sahipliği yapıyor. Teras katında yer alan açık hava etkinlik alanında ise, güzel havaların keyfini çıkarmak isteyen çiftler, 700 davetliyi en şık şekilde ağırlayabiliyor. Gelin ve damada özel jestleri, davetlilere kolaylık sağlayan merkezi konumuyla Wish More Hotel Istanbul, hayatlarının en önemli gününü, deneyimli ellerde olmanın verdiği huzur ve keyifle geçirmek isteyenleri bekliyor.

    Düğünlerini bu yıl gerçekleştirecek olan, ancak mekan konusunda halen karar verememiş olan çiftler, Bayrampaşa’da geçtiğimiz yıl açılan Wish More Hotel’i tercih edebilirler. 5 yıldızlı otel kategorisindeki Wish More Hotel, unutulmaz düğünler, nişan, kına ve bekarlığa veda davetleri için gereken tüm detayları bir arada sunuyor. Otelin deneyimli ekibi, romantik ve eğlenceli organizasyonlar için gereken tüm detayları, çiftlerin beğenisine sunuyor.

    Yüksek tavanlı, modern ve lüks balo salonu çiftlerin hizmetinde
    Wish More Hotel Istanbul’da mevsime göre tercih edilebilecek iki farklı davet alanı bulunuyor. Alışılmış balo salonlarının ötesine geçen, modern mimarisiyle göz kamaştıran lüks balo salonu, 440 metrekare genişliğe ve 6,4 metrelik tavan yüksekliğine sahip. Kolonsuz tasarımıyla çok geniş ve ferah bir kullanım alanı sunuyor. Bu alanda kokteyl düzeninde 450, banket düzeninde ise 375 kişi ağırlanabiliyor.

    Açık hava düğünlerinin keyfi de Wish More’da çıkıyor
    Düğününde açık havanın keyfini çıkartmak isteyenler ise, otelin 640 metrekare büyüklükteki etkinlik alanını tercih edebilirler. Otelin terasında yer alan bu alan, özellikle bahar ve yaz aylarına yakışan, şık düğünlere ev sahipliği yapıyor. Açık hava etkinlik alanında, kokteyl düzeninde 700, banket düzeninde ise 500 kişiyi ağırlamak mümkün oluyor.

    Çiftlere özel lüks jestler
    Wish More Hotel İstanbul, düğün günü için çiftlere özel jestler sunuluyor. Panoramik şehir manzarasına sahip 29 süit odadan birinde oluşturulan hazırlık odaları, çiftlerin konforlu, ferah ve aydınlık bir mekanda, o özel ana layık lüks dokunuşlar ve keyifli ikramlar eşliğinde hazırlanmalarına imkan tanıyor. Düğün günü balayı süitinde ücretsiz konaklama ve odaya kahvaltı servisi de sunuluyor. Ayrıca çiftler, otelin 2000 metrekare alana kurulu Fitness&SPA merkezini kullanarak hem düğün öncesinde rahatlama, hem de düğün sonrasında dinleme olanağı buluyor. Çiftler dilerlerse, yıldönümlerinde de, düğün gecesi kaldıkları odada yeniden ağırlanabiliyor.

    Merkezi konumu davetlilere kolaylık sağlıyor
    Davetlilerini en güzel şekilde ağırlamak isteyen çiftler için lokasyon önemli bir kriter. Wish More Hotel İstanbul, kaliteli ve rahat bir konaklama deneyiminin yanı sıra, merkezi konumuyla da kolaylık sağlıyor. İster metroyla, istenirse de araçla, otele kentin merkez noktalarından kısa süre içinde ve çok kolay şekilde erişilebiliyor. Şehir dışından gelecek davetliler, Atatürk Havalimanı’nı kullandıkları takdirde, yalnızca 20 dakikada otelde olabiliyor. Bayrampaşa Otobüs Terminali ise otelin bir kilometre yakınında bulunuyor.

    Türk ve dünya mutfaklarına yaratıcı dokunuşlar
    Wish More Hotel Istanbul’un düğün menüleri, Türk ve dünya mutfaklarının gözde lezzetlerini yaratıcı dokunuşlarla yeniden yorumlayan otel şefleri tarafından, çiftlerin istekleri doğrultusunda özel olarak hazırlanıyor. Böylelikle düğünler, damaklara da hitap eden dört dörtlük bir deneyim halini alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.