DOLAR 32,5162
EURO 34,7728
ALTIN 2493,775
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya Boya Birliği toplantısı İstanbul’da düzenlendi

    Dünya Boya Birliği toplantısı İstanbul’da düzenlendi
    24.03.2023
    A+
    A-

    DYO, birçok ülkede faaliyet gösteren 11 farklı derneğin üst düzey temsilcilerinin katılım sağladığı Dünya Boya Birliği (WCC) toplantısında “Dünya ve Boya Sektöründeki Gelişmeler” panelinin moderatörlüğünü üstlendi.

    Dünya Boya Birliği (WCC) yıllık toplantısı bu yıl Türkiye Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ev sahipliğinde 15 Mart’ta İstanbul’da, İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta düzenlendi.

    Toplantı, DYO İnşaat Boyaları Teknik Fabrika Direktörü Hasan Şerefhan moderatörlüğünde Dr. Aslı Ege ve Dilek Sarıaslan ile birlikte WCC üyesi kuruluşlardan Bernard Lee, Dr. Monica Alcala Saavedra, Dr. Martin Kanert’in katılımıyla gerçekleşen ‘Dünya ve Boya Sektöründeki Gelişmeler Paneli’ ile tamamlandı.

    Panel katılımcıları sürdürülebilirlik, mikroplastikler ve biyosit kullanımına yönelik kısıtlamalara global bakış konularında konuşmalar gerçekleştirdi.

    WCC Ortak Toplantısı’na İngiltere, Amerika, Meksika, Brezilya, Avustralya, İspanya, Almanya, Fransa’nın içinde bulunduğu birçok ülkede faaliyet gösteren 11 farklı derneğin üst düzey temsilcileri katıldı.

    Türkiye’nin en köklü boya üreticisi DYO, İzmir ve Kocaeli fabrikaların tam 11 ana sektör ve bu sektörlere bağlı onlarca alt sektöre yönelik boya üretiyor. Sahip olduğu güçlü ekosistem ile tüm piyasa koşullarını anlık takip eden, çevik yönetim anlayışı ile hızlı karar ve aksiyon alan DYO, Türkiye’nin en iyi 10 Ar-Ge merkezi arasında yer alan Çiğli Ar-Ge ve Dilovası Ar-Ge merkezleriyle sektörde öncü rol oynamaya ve pazarı yönlendirmeyi sürdürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.