DOLAR 32,4582
EURO 34,7456
ALTIN 2423,572
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya Devi Ideal Standard’dan büyük yatırım

    Dünya Devi Ideal Standard’dan büyük yatırım
    12.04.2017
    A+
    A-

    200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, gelecek 3 yılın hedeflerini belirledi. Ideal Standard adına son 10 yılın en büyük yatırımını hayata geçireceklerini belirten markanın Dünya CEO’su Torsten TUERLING, bu yatırım aynı zamanda sektörün de gördüğü en büyük yatırım olacak diye ifade etti.

    Banyo ürünlerinde sunduğu tasarım ve teknoloji ile ilklere imza atmış ve dünyanın birçok ülkesinde pazar lideri olan dünya devi Ideal Standard, 2007 yılından bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor. 2016 yılında %14’lük büyüme gerçekleştirdiklerini açıklayan Ideal Standard International CEO’su Torsten TUERLING, büyümeye devam ederken aynı zamanda şirketi güçlü bir sistem üzerine inşa ettiklerini ve 3 yıl içinde 3 özel alanda yatırım yapacakları bilgisini verdi.

    Ideal Standard’ın “Connected Intelligence” Misyonu

    Torsten TUERLING; “Küresel etkenlerin doğal kaynakların kullanımında önemli etkisi vardır. Bu bakımdan demografik değişiklikler, daha fazla sürdürülebilirlik ihtiyacı, artan popülasyon ve çevresel koşullara karşı mücadele daha bütüncül çözümler gerektirmektedir. İhtiyacımız olan tüm bu çözümler de Ideal Standard’ın “Connected Intelligence” misyonunda gizlidir.

    Ancak biz, kurumsal stratejilerin sadece misyonla ifade edilemeyeceğinin farkındayız. İşte bu nedenle, stratejimizin uygulanması için önemli kaynaklar harcıyoruz. 3 yıllık stratejimizi belirlerken de müşterilerimiz için değerli olan 3 özel alana yatırım yapıyoruz. Bu alanlar; üretim kapasitesi, üretim teknolojileri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan ürün yenilikleri olacak. Bu 3 alana sektörün 10 yıldır gördüğü en büyük yatırımları yapacağız. Yatırımların toplam tutarı 100 milyon Euro’nun üzerinde olacak. Böylece, “Connected Intelligence” misyonumuz ile sektöre yön veren inovasyonlarımıza devam edeceğiz” dedi.

    2016 yılında %14 büyüdük

    270 kişinin çalıştığı, geçmişi 100 yıl öncesine dayanan Ideal Standard’ın Hull’deki merkez üssünde şimdilerde ürün ve marka adına milyonlarca pound yatırım yapıldığını belirten TUERLING, “Sektöre yön veren devrim niteliğindeki pek çok yeniliğimiz bahsi geçen küresel tehdit ve trendlere adeta çözüm niteliğindedir. Evler için sunduğumuz banyo çözümleri estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor; ticari çözümlerimizde ise maliyet verimliliği ve dayanıklılığı ön plana çıkarırken sağlık alanında ise maksimum hijyene odaklanıyoruz. Akılcı ve pratik çözümler sunabilmek adına müşterilerimizin beklentilerine cevap verirken kaynakların daha verimli kullanımını hedefleyerek; kurulumu kolay, dayanıklı ve yenilikçi malzemeler kullanan çözümler üretiyoruz. İşte bu nedenle 2016 yılında %14’lük bir büyüme kaydettik. Hedefimiz aynı hızla büyümeye devam etmek” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.