DOLAR 32,586
EURO 34,7769
ALTIN 2507,735
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya devi Ledvance: LED pazarı büyüyor

    Dünya devi Ledvance: LED pazarı büyüyor
    23.09.2017
    A+
    A-

    Bölgenin en büyük uluslararası aydınlatma ve elektrik malzemeleri fuarı olan “İstanbulLight”a katılan LEDVANCE, 120 armatür çeşidi ile birlikte sektör profesyonelleri ile buluştu.  LEDVANCE, fuarda lamba ve armatür çeşitlerini paylaştı.

    Geleneksel aydınlatma ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, bu yıl 21-24 Eylül tarihlerinde düzenlenen İstanbulLight Fuarı’na ilk kez katıldı. Tüm dünyada evlerde ve endüstriyel alanda geniş bir kullanım alanına sahip olan marka, LED armatürlerini, OSRAM markalı kasik LED lambalarını ve LED tüp lambalarını sergiledi.

    “Enerji verimliliği ön planda”

    LEDVANCE CEO’su Garo Varjabetoğlu İstanbulLight Fuarı’nın oldukça verimli geçtiğini belirterek, şunları söyledi: “Türkiye lamba pazarının büyüklüğü 120 milyon Euro. LEDVANCE olarak bizim pazar payımız ise yüzde 30. LED’li lambaların pazar payı arttıkça, konvansiyonel ürünlere olan talep azalıyor. LED’e dönüş oldukça fazla. Fuarda da bunu hissettik. Burada rakipler de olsa; tüketici ve trendler LED pazarını büyütüyor. LEDVANCE olarak, hem armatürlerimizde hem de lambalarımızda ürün gamımızı büyütüyoruz. Hem bayilerimize hem de son tüketiciye farklı bütçe ve çözüm seçeneklerinde ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

    Aydınlatmada trendleri belirleyen ve ürünleriyle öne çıkan LEDVANCE’nin endüstriyel alanlar, ofisler, perakende noktaları, depolar, otoparklar gibi kullanım alanı geniş armatür ürün gamı;  teknolojik tasarımları ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleriyle fuarda dikkat çekti.

    LEDVANCE, fuarda dekoratif aydınlatmada dikkat çeken OSRAM markalı retrofit lambaları da görücüye çıkardı. Cam muhafazalı, enerji tasarrufu sağlayan retrofit lambalar, tasarımlarıyla geçmişe atıfta bulunuyor. LEDVANCE’nin özel koleksiyonu ‘Edition 1906’da yer alan vintage lamba

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.