DOLAR 32,2916
EURO 34,6454
ALTIN 2411,133
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya Kovid-19 etkisindeyken, Afrika’ya lüks mobilya sattı!

    Dünya Kovid-19 etkisindeyken, Afrika’ya lüks mobilya sattı!
    12.05.2020
    A+
    A-

    Kovid-19 salgını, iç piyasada olduğu gibi ihracatı da etkilerken,  Türkiye’ye seyahat imkanı kısıtlanan yurt dışından alıcılar, siparişlerini internetten vermeye başladı. Özellikle Afrika ve Körfez ülkelerinden lüks tüketim alışkanlıkları olan alıcıların Türk ürünlerine ilgisi devam ediyor. Dört kıtadan 60’ın üzerinde ülkeye lüks mobilya satışı gerçekleştiren Luxury Line, Mart & Nisan aylarında e-ticaret kanalları üzerinden toplamda 200 bin dolarlık satış gerçekleştirdi. En fazla ilgi Afrika ve Arap Yarımadası’ndan olurken, lüks mobilya siparişi veren ülkeler ise Nijerya, Senegal, Somali, Umman, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Kırgızistan, Rusya, Azerbaycan, Özbekistan, Yunanistan, İsviçre ve Almanya oldu.

     Özellikle seyahat kısıtlamasının ardından, yurt dışı ziyaretçilerin yoğun olarak geldiği MASKO mağazamızdaki satışlar, internete kaydı” diyen Luxury Line Mobilya Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Ahmet Ekmen, Mart & Nisan döneminde Afrika’dan ve özellikle de Nijerya’dan lüks mobilya siparişleri aldıklarının bilgisini verdi. Ekmen açıklamasında, İstanbul’a gelemeyen yurt dışındaki alıcıların taleplerini bu dönemde internet üzerinden sorunsuzca karşılayabildiklerini söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.