DOLAR 32,5555
EURO 34,8751
ALTIN 2431,754
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya prodüksiyon devleri Vestel Production Talks kapsamında Ace of M.I.C.E.’ta bir araya geliyor

    Dünya prodüksiyon devleri Vestel Production Talks kapsamında Ace of M.I.C.E.’ta bir araya geliyor
    19.11.2019
    A+
    A-

    22-23 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar salonunda gerçekleştirilecek Vestel Production Talks konferansı dünya prodüksiyon devlerini bir araya getiriyor. Dev prodüksiyonlar nasıl tasarlanır, planlanır ve yönetilir konularının kapsamlı bir şekilde ele alınacağı konferansın sınırlı sayıda biletleri Biletix’te.

    “Master of Production Meets in Istanbul” mottosuyla yola çıkılan Production Talks ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines bünyesinde, İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu’nda iki gün boyunca dünyaca ünlü prodüksiyon devlerini ağırlayacak. Vestel Sponsorluğunda etkinliklerin prodüksiyonuna dair tüm ayrıntıların yer aldığı konferansta; ses getirmiş büyük organizasyonların yaratıcıları dünyada bir ilk olarak Vestel Production Talks’un dev sahnesinde bir araya gelecek.

    Hem etkinlik sırasındaki deneyimlerin hem de etkinlikten sonra bu deneyimlerin farklı platformlarda milyonlarca kişiye ulaşması için prodüksiyonların yaratıcılığı ve uygulama kalitesi her geçen gün daha üst seviyelere taşınıyor.

    Projelerinde en yeni teknolojilerle yaratıcılığı bir araya getiren öncü ve vizyoner isimlerden oluşan Vestel Production Talks Konuşmacıları sunumlarında, hayranlık uyandıran projelerinin hayata geçişi ile ilgili detayları anlatmakla kalmayıp, prodüksiyon sektörünün önümüzdeki yıllarda nasıl değişeceği ve şekilleneceği konusunda da önemli bilgiler verecek.

    Sadece Türkiye’den değil Avrupa, Orta Asya ve önümüzdeki dönemde World Expo ve Dünya Futbol Şampiyonası gibi iki büyük etkinliği organize edecek olan Arap Yarımadası’ndan da bir çok katılımcının takip edeceği Vestel Production Talks misafirlerin konuşmacılara soru sorabileceği ve sunum saatleri dışında birebir görüşme ve sohbet etme şansı bulabileceği interaktif bir etkinlik olacak. Sınırlı sayıdaki biletler Biletix’te!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.