DOLAR 32,5415
EURO 34,9354
ALTIN 2444,909
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın en küçük ve en parlak fenerlerinden Torchy

    Dünyanın en küçük ve en parlak fenerlerinden Torchy
    26.10.2020
    A+
    A-

    Dünyanın en çok satan yenilikçi, tüketici dostu el fenerlerine imza atan Nebo, kullanıcılarına eşsiz bir aydınlatma deneyimi için Nebo Torchy 1000 Lümen Küçük Cep Feneri’ni geliştirdi. Dünyanın en küçük ama aynı anda en parlak fenerleri arasında yer alan Torchy, 4 farklı ışık moduyla 1000 lümen ışık yayarak, aydınlatma deneyimini zirvelere taşıyor.

    Günün değişen ve gelişen ihtiyaçlarına ayak uydurarak yenilikçi ve öncü aydınlatma ürünleri geliştiren Nebo, yeni feneri Torchy 1000 Lümen Küçük Cep Feneri’ni kullanıcılarıyla buluşturdu. Akıllı güç kontrolü, 4 farklı ışık modu ve 1000 lümen TURBO modu arasında sorunsuz bir şekilde geçiş sağlayan Torchy,  aydınlatma sektöründe limitleri yeniden belirliyor.

    Güçlü manyetik tabanıyla metal yüzeylere tutunarak pratik bir kullanım sunan fener, USB MagCable ile manyetik şarj portu olarak ikiye katlanabiliyor. Torchy’in çıkarılabilir klipsi, kapak ışığı olarak kolay taşıma ve eller serbest kullanım imkanı da sağlıyor.

    5 farklı kapasitede 5 farklı ışık mesafesi

    67 mm uzunluğu ve 62 gram ağırlığıyla da kolay bir taşıma sunan Torchy,  tamamen şarj edilebilir yapısıyla da ekonomik bir kullanım imkanı tanıyor. Suya ve darbelere son derece dayanıklı Torchy, turbo kapasitede, 1000 lümende, 30 saniye çalışma süresi, 130 metre ışın yayarken, yüksek kapasitede 500 lümen, 1 saat çalışma süresi ve 100 metre ışın kapasitesi sunuyor. Orta kapasitede 200 lümen, çalışma süresi, 69 metre ışın yayan Torchy,  düşük kapasitede 50 lümen, 6 saat çalışma süresi ve 30 metre ışın sağlıyor. Torchy’in strobe kapasitesi ise 500 lümen, 1 saat çalışma süresi ve 100 metre ışın veriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.