DOLAR 32,327
EURO 35,0808
ALTIN 2299,974
BIST 8987,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın suyunu korumak için

    Dünyanın suyunu korumak için
    23.09.2020
    A+
    A-

    GF Hakan Plastik, 23-27 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek olan ZeroBuild’20 Uluslararası Forumu’na KeyNote Poster Bildiriler sponsoru olarak destek oluyor.

    Suyun çıkarılması, taşınması, depolanması, dağıtılması ve yeniden yapılandırılması alanında çalışmalar yürüten GF Hakan Plastik, Sıfır Enerjili Binalar Sanal Forumu’nda “Dünyanın Suyunu Korumak için Sıfır Enerjili Binalar” diyor.

    Sıfır Enerji Binalar’a dönüşüm konusunda dünyanın dört bir yanından birçok lider ve yenilikçinin bir araya geldiği ZeroBuild Forum, beş gün boyunca teknoloji oturumları, özel iletişim ağı fırsatları ve odaklanmış sunumları ile Sıfır Enerji Binalar‘ın nasıl geliştirileceği ve dönüşümün nasıl sağlanacağı konusunda bilgiler verecek.

    GF Hakan Plastik adına Ürün Müdürü Dr. Ozan Kovancı bir bildiri sunacak. Kovancı, iklim değişikliği ve suyun kimyasal içeriği gibi etkenlerin yanı sıra su kayıplarının büyük bir kısmının suyun taşınması ve depolanması sırasında gerçekleşen sızıntılar ve bunun önlenmesi konusunda yapılabilecekler konusunda bilgiler paylaşacak.

    26 Eylül 2020, Cumartesi

    Oturum 415

    Dr. Ozan Kovancı: “Doğru Borulama Sistemleri ile Dünyanın Suyunun Korunması”

    Saat: 18.00

    Kayıt: www. zerobuild. org

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.