DOLAR 32,3795
EURO 34,6541
ALTIN 2408,116
BIST 10072,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Duru Bulgur, Dubai’de lezzet şöleni yaşattı

    Duru Bulgur, Dubai’de lezzet şöleni yaşattı
    16.03.2017
    A+
    A-

    Gıda sektörünün en önemli fuarları arasında gösterilen Dubai Gulfood Fuarı’na katılan Duru Bulgur, Türk bulgurunun hem tanıtımını yaptı hem de ziyaretçilere lezzet şöleni yaşattı. Özellikle bulgurlu salata ve pilavlar ziyaretçilerden tam not aldı.

    Duru Bulgur, üstün lezzetleriyle dünyanın en önemli gıda fuarlarından Dubai Gulfood Fuarı’na katıldı. Geniş ürün yelpazesini fuar katılımcıları ile buluşturan firma, fuardan başarıyla döndü. Duru Bulgur, Türk bulgurunun hem tanıtımını yaptı hem de ziyaretçilere lezzet şöleni yaşattı.

    Fuarda diğer katılımcılardan, farklı olarak bulgurlu lezzetler ikram ederek tadımda gerçekleştirilen Duru Bulgur’un bulgurlu nefis lezzetleri ziyaretçilerden tam not aldı. Bulgur ile her öğün için ayrı bir lezzet oluşturabilir anlayışını benimseyen Duru Bulgur’un özellikle Başbaşı bulgurlu salatasının önünde Dubaili ziyaretçiler uzun kuyruklar oluşturdu.

    Tamamen doğal koşullarda, sadece su ve buğday kullanarak özel taş değirmenlerde üretim yapan Duru Bulgur, Türk Bulgurunu yurt dışında tanıtmaya devam edecek.

    Bu yıl 22’incisi gerçekleştirilen fuara, 139 Türk firması katıldı. Fuarda, 5 bin 100 firmanın ürünleri görücüye çıktı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.