DOLAR 32,5971
EURO 34,7497
ALTIN 2498,673
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Duvarlar ZigBee ile özgürlüğüne kavuşuyor

    Duvarlar ZigBee ile özgürlüğüne kavuşuyor
    25.01.2018
    A+
    A-

    Son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği ZigBee kablosuz ürünler ile yaşam alanlarındaki duvarlara zarar vermeden kablosuz çözüm sunan Legrand; 2.4 GHz frekansında vericilerin ve alıcıların kullanıldığı ZigBee ile tek bir noktada 65 binden fazla adreslemeyle cihazın aynı anda sistemde bağlı kalmasını sağlıyor.

    Son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği ZigBee kablosuz ürünler ile Legrand Grup, yaşam alanınızdaki duvarlara zarar vermeden kablosuz çözümler sunuyor.

    Birçok cihazın aynı anda sisteme bağlı kalmasının adı ZigBee

    2.4 GHz frekansında vericilerin ve alıcıların kullanıldığı ZigBee,  cihazlar üzerinden çift yönlü iletişim kurabilme özelliğiyle iletişim sürekliliği devam ettiriyor. Aydınlatma, panjur sistemleri ve teknik alarmların kontrolünü sağlayan ZigBee, kablosuz altyapısı sayesinde birçok kablolu sistemlerle rahatlıkla entegre olabiliyor. Tek bir noktada 65 binden fazla adresleme sağlayarak birçok cihazın aynı anda sisteme bağlı kalmasına yardımcı olan ZigBee; iki yollu (bidirectional) yapısı sayesinde iletişim ağında herhangi bir kopukluk olduğunda, bağlı olan diğer cihazlar üzerinden birden fazla iletişim yolu kurarak süreklilik ve güvenilirlik sağlıyor. Öte yandan yeni ve renovasyon çalışması gören yapılarda rahatlıkla kullanılabilen ZigBee, eski yapıları kolaylıkla kablosuz iletişime uygun hale getirebilirken, yeni yapılarda ise tamamen kablosuz ağ kullanılacağı gibi kablolu sistemlere de entegre olabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.