DOLAR 32,305
EURO 34,6592
ALTIN 2409,223
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO, 165 Okulu boyayarak eğitim ve öğretime desteğini sürdürüyor

    DYO, 165 Okulu boyayarak eğitim ve öğretime desteğini sürdürüyor
    31.08.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin en köklü boya üreticisi DYO, geleceğin mimarı olan çocuklara yatırım yapmaya devam ediyor. Geleceğe ve topluma değer katmak amacıyla “Yarınlar İçin Değer” diyen DYO, bu yıl toplam 165 okulu boyadı.

    Eğitimden kültür-sanata, spordan çevreye kadar farklı alanlarda geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’nin geleceğine katkı sağlamayı hedefleyen DYO, “Yarınlar İçin Değer” projesi çerçevesinde ülkemizin dört bir yanındaki 165 okulu renklendirerek yeni eğitim ve öğretim yılına hazırladı.
    Öğrencilerin sağlıklı sınıflarda ders yapması gerektiği bilinciyle hareket eden DYO, okulların kapalı olduğu dönemlerde boya desteği faaliyetlerini sürdürerek öğrencilerin yenilenen, renkli ve temiz okullarda eğitim görmesini sağlıyor.

    “Yarınlar İçin Değer” Projesi ile Eğitime Büyük Destek

    DYO, 2016 yılından beri devam eden “Yarınlar İçin Değer” kurumsal sosyal sorumluluk çatı projesi kapsamında pek çok çalışma yürütüyor. “Öğrenmeye Değer” projesi ile bugüne kadar 45 bin öğrenciye ulaşan DYO, “Okullara Değer” projesi çerçevesinde de Türkiye’de bir ilk gerçekleştirdi.

    “Okullara Değer” projesi kapsamında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle bilimsel bir bakış açısı ile “Okul Boyama Ve Boya Kullanımı Standartları” kılavuzu hazırlandı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm ilkokullara yönelik hazırlanan bu kılavuza uygun olarak akademik eğitime katılmış ustalar tarafından örnek okul boyama uygulamaları gerçekleştirilerek bu kılavuz Türkiye çapında tüm okul ve öğretmenler ile paylaşıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.