DOLAR 32,3404
EURO 34,841
ALTIN 2391,937
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO çağrı merkezini yeniledi

    DYO çağrı merkezini yeniledi
    16.02.2020
    A+
    A-

    Müşteri odaklı çalışmalarına her alanda devam eden DYO, “Çağrı Merkezi”ni günümüz teknolojisine uygun olarak tamamen yeniledi. Türkiye’nin en köklü ve yerli boya üreticisi DYO,  bu çalışmasıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyeye ulaştırmayı hedefliyor.

    Müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefleyen DYO, çağrı merkezini günümüz teknolojisine uygun şekilde güncelledi. Müşteri odaklı bir anlayışla iş yapan DYO, çağrı merkezinin teknolojik altyapısını yeniledi.

    DYO, yenilenen çağrı merkezinde, Kişisel Verileri Koruma Kanunu‘nu (KVKK) ön planda tutuyor. Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini koruma altına alan DYO, yeni sisteminde kişisel bilgilerinizi güvenle saklıyor.

    Müşterinin her türlü sorusuna anında geri dönüş yapan DYO, Çağrı Merkezi’nde yeni yer alan anket uygulaması ile gelen önerileri de dikkate alarak kalite hizmet vermeye devam etmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.