DOLAR 32,5022
EURO 34,9253
ALTIN 2448,595
BIST 9699,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO Massiveline Serisi ile ahşaplar koruma altında  

    DYO Massiveline Serisi ile ahşaplar koruma altında  
    02.06.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin en köklü ve yerli boya üreticisi DYO, Massiveline Su Bazlı Ahşap Verniği ile ahşabın doğal rengini bozmadan koruma sağlarken, Massiveline Tik Yağı ile de UV dayanımı ve yüksek su direnci kazandırıyor.

     

    Türk boya sektörünün öncü şirketi DYO, MASSİVELİNE Serisi ile ahşaplar için çözüm kaynağı oluyor. DYO’nun Massiveline Su Bazlı Ahşap Verniği akrilik emülsiyon esaslı, şeffaf, parlak, dekoratif son kat ahşap verniği olarak çözüm sunarken doğal yağlarla formüle edilmiş MASSİVELİNE Tik Yağı ise ahşabı besleyerek dekoratif bir görünüm kazandırıyor.

     

    Çatlama, Soyulma ve Sararmaya Son

     

    Massiveline Su Bazlı Ahşap Verniği, ahşabın doğal rengini bozmuyor ve nefes almasını sağlayarak nem oluşumunu engelliyor. Böylelikle çatlama ve soyulma yaşanmıyor. Su iticiliği mükemmel olan Massiveline Su Bazlı Ahşap Verniği, çabuk kuruyor ve sararmaya karşı direnç sağlıyor. Ürün, her türlü iç ve dış cephelerde kullanılan ahşap doğrama, ahşap cephe kaplaması ve ahşap bahçe mobilyalarında, ahşap görünümlü yalı baskı, panel ve hazır levhalarda kullanılabiliyor.

     

    Ahşap, Dekoratif bir Görünüm Kazanıyor

     

    Massiveline Tik Yağı, özel formülü sayesinde mükemmel UV dayanımı ve su direnci sağlıyor. Ahşaba emilimi kolay olan ve yüzeyde film tabakası oluşturmayan Massiveline Tik Yağı, ahşabın nefes almasını sağlarken doğal dokusunu koruyor ve ahşaba dekoratif bir görünüm kazandırıyor. Ürün, yoğun olarak suya maruz kalan veya dış ortamlarda bulunan ahşaplar ile tik, maun, gül ağacı gibi sert ahşapların kolay ve hızlı bakımı için özel olarak tasarlanmasının yanı sıra özellikle yüzme havuzu kenarlıkları ve merdivenleri, gemi güverteleri, bahçe mobilyaları gibi suyla yoğun temas eden yerlerde de uygulanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.