DOLAR 32,2423
EURO 34,636
ALTIN 2412,349
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO; Milli Savunma Sanayii’nde stratejik işbirliğine imza attı

    DYO; Milli Savunma Sanayii’nde stratejik işbirliğine imza attı
    18.10.2019
    A+
    A-

    Savunma sanayiine yönelik ileri teknoloji ürünleri ile sektörde öne çıkan DYO; milli savunmada stratejik işbirliğine imza attı. 2. Uluslararası Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi’nde gerçekleştirilen törende DYO Boya Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan “stratejik işbirliği anlaşmasını” teslim aldı.

    İçişleri Bakanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı, Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Ankara Valiliği’nin destekleriyle MÜSİAD Ankara tarafından gerçekleştirilen 2. Uluslararası Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi (MRBS) milli savunma alanında önemli işbirliklerine imza atıldı.

    ANLAŞMAYI MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR’DAN ALDI

    Türkiye savunma sanayiinde yer alan yerli ve pek çok ulusal firmanın da yer aldığı stratejik işbirliği anlaşmasında, ileri teknoloji ürünleri ile sektörde yer alan DYO da hazır bulundu. Ankara’da düzenlenen törene katılan DYO Boya Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selim Yaşar, Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar ile bir araya gelerek, Stratejik İş Birliği Anlaşması’nı kendisinden teslim aldı.

    YERLİ ÜRETİMİN ARTIRILMASI HEDEFLENİYOR

    DYO’nun imza attığı iyi niyet anlaşması uyarınca gerçekleştirilen stratejik işbirliğinde yerli üretimin artırılması, yerelde üretim yapan firmaların savunma sanayii ile olan işbirliklerini güçlendirmesi hedefleniyor. Türkiye’nin yerli ve milli lider boya firmalarından olan DYO Boya söz konusu anlaşma ile milli savunma sanayiine sağlamış olduğu uzun süreli desteği de perçinlemiş oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.